صالحی: به آینده مذاکرات خوشبینیم
رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه مذاکرهکنندگان دارای امتیازاتی هستند و با در نظر گرفتن منافع ملی مذاکرات را پیش میبرند، گفت: ما ناامید نیستیم.

به گزارش خبرگزاری فارس، علیاکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی عصر امروز (جمعه) در حاشیه مراسم ختم برادر مصطفی معین وزیر علوم دولت اصلاحات در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که برخی نمایندگان مجلس گفتهاند اگر با 190 هزار سو مورد نیاز برای غنیسازی موافقت نشود ما 20درصد را از سر میگیریم، گفت: چارچوب مذاکرات توسط نظام و زیر نظر رهبری از دید ما روشن است.
وی افزود: مذاکرهکنندگان دارای امتیازاتی هستند و قطعا با در نظر گرفتن منافع ملی، مذاکرات را پیش میبردند. بنابراین باید امیدوار باشیم که به نتیجه برسد و ناامید نیستیم.
رئیس سازمان انرژی اتمی در مورد عدم حضور وزرای خارجه چین و روسیه در مذاکرات وین خاطرنشان کرد: 1+5 خودشان تصمیم میگیرند بنابراین هماهنگیها را خودشان انجام میدهند و ما نیز به آینده مذاکرات خوشبینیم.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.