آخرین خبرقیمت خودرو در بازار امروز 13 آبان ماه
1بازدید

بعد از یک ماه؛ اتحادیه عرب به یاد غزه افتاد!

بعد از گذشت یک ماه از حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه، اتحادیه عرب هیاتی متشکل از وزرای خارجه 4 کشور عربی به نوار غزه اعزام می‌کند.

بعد از گذشت یک ماه از حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه، اتحادیه عرب هیاتی متشکل از وزرای خارجه 4 کشور عربی به نوار غزه اعزام می‌کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت خبری العهد، هیاتی متشکل از وزرای خارجه چهار کشور عضو اتحادیه عرب کویت، مصر، اردن و مراکش به زودی وارد نوار غزه می‌شود.

نبیل العربی، دبیر کل اتحادیه عرب عنوان داشت که هدف از این سفر اعلام حمایت و همبستگی این اتحادیه با ساکنان نوار غزه به شمار می‌آید.

قرار است در جریان این سفر نیازهای مربوط به بازسازی نوار غزه بعد از گذشت یک ماه از آغاز حملات رژیم صهیونیستی علیه این منطقه بررسی شود.

پیشتر تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرده بود که کشورهای حامی مالی فلسطین در ماه سپتامبر برای بررسی نحوه حمایت مالی خود از روند بازسازی نوار غزه نشستی برگزار خواهند کرد و خسارت‌های وارده در این منطقه بین 4 تا 6 میلیارد دلار برآورد شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

علي۱۳۹۳/۰۵/۱۶ ۱۴:۲۱

زوده حالا ! چه عجله اي داريد !؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۵/۱۶ ۱۳:۳۴

کارناوال مسخره آمریکایی - اسرائیلی - عربی

ناشناس۱۳۹۳/۰۵/۱۶ ۱۲:۰۱

چون خيالشون راحته كه آتش بست دادن!
اين كشورهاي عرب خيلي بي غيرتند

هموطن۱۳۹۳/۰۵/۱۶ ۱۱:۵۹

الان هم حتما میخوان برن تا مردم غزه رو محکوم کنن....و بگن بهتره زلت رو بپذیرن...

ناشناس۱۳۹۳/۰۵/۱۶ ۱۱:۵۲

.... پس از مرگ سهراب ...

ناشناس۱۳۹۳/۰۵/۱۶ ۱۱:۴۹

باید بهشون خدا قوت گفت برای اینکه تو این همه وقت به فکر مردم غزه بودن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.