آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
8بازدید
۱۰۲

با چه مجوزی زمین‌های نهادهای نظامی و باغات بکر برج می‌شوند؟!

پرسش‌هایی را که با خواندن این نوشتار به ذهنتان خواهد رسید، ‌مرور کنید، آن بخش از سخنان رهبری که در جمع فرماندهان نظامی در زمان کلنگ‌زنی بوستان ولایت بیان شده، بخوانید و در پایان تصاویری از پروژه‌ای لوکس در «یکی از آخرین باغات بکر تهران» را به ‌ببینید تا دریابید چرا آلودگی هوای تهران درست شدنی نیست‌!

با چه مجوزی زمین‌های نهادهای نظامی و باغات بکر برج می‌شوند؟!
این جملات رهبر انقلاب را بخوانید: «تهران یک شهر متراکمى است؛ بیش از اینها بایستى اینجا باز شود و این شهر فضاى تنفسى پیدا کند. مراقب باشید جاهایى که در مناطق گوناگون شهر در اختیارتان هست، اینها در خدمت فضاى سبز قرار بگیرد‌»؛ این جمله را رهبر انقلاب در حضور بیشتر مسئولان کشوری، لشکری، شهری و... بیان کرده است؛ اما ظاهرا به گوش برخی نرسیده!

به گزارش «تابناک»، در شرایطی که آلودگی هوای تهران در تابستان گذشته به یاری تصمیماتی که درباره بنزین گرفته شد، بهترین وضعیت خود در سال‌های اخیر را تجربه کرد و هیچ روزی آلودگی از مرز هشدار نگذشت، اینقدر اخبار ‌از ساخت‌و‌سازهای غیر قانونی، تغییر پهنه‌های عجیب و غریب و تخریب باغات مخابره می‌شود که نمی‌دانیم از بهبود وضعیت آلودگی هوا خوشحال باشیم یا از اطمینانی که به این واسطه در مسئولان پدید آمده و ساخت و سازهای غیر قانونی را رونق بخشیده، ابراز نگرانی کرده و دعا کنیم هوا بار دیگر آلوده شود تا اهمیت تصمیمات نادیده گرفته نشود.

از جمله این رخدادها، ورود نهادهای نظامی و انتظامی به مقوله ساخت‌و‌ساز است که البته در راستای خانه‌دار کردن پرنسلشان یا ساخت منازل سازمانی هم نیست، بلکه به شکل راه انداختن کارگاه‌های بزرگ ساختمانی برای ساخت برج‌ها و مجتمع‌های مسکونی بعضا لوکس برای عرضه عمومی و منتفع شدن از بازار پر رونق مسکن در کشور ظهور کرده و در مسیر این هدف، رویدادهای عجیب و غریبی رقم می‌زند.

{$sepehr_album_14539}

اگر نیروی انتظامی بخش متعلق به خود در محدوده پادگان قدیم قلعه‌مرغی تهران را به رغم تأکیدات رهبر انقلاب، به شهرداری واگذار نمی‌کند و سود خود را به ساخت پروژه‌ای ملی اولویت می‌دهد، سپاهی‌ها محدوده‌ای که قرار بوده بوستان مادر شود، در اختیار گرفته و فارغ از همه تصمیمات که بر تعطیلی ساخت و ساز در آن گرفته شده، عملیات ساختمانی خود را به پیش می‌برند و در ‌‌نهایت ارتشی‌ها از یک سو تصمیماتی برای ساخت و ساز در پادگان ۰۶ می‌گیرند و از سوی دیگر محدوده باغات بکری را که در جای دیگر ‌دارند، ‌به کارگاه ساختمانی تبدیل کرده‌اند.

این جملات را که در توصیف باغات بکر در پروژه «باغ بهشت» و ضرورت محافظات از آن‌ها از زبان مسئولان بنیاد تعاون ارتش (بتاجا) در صفحه نخست و در باب معرفی برج سازی‌شان در این نقطه نوشته شده را بخوانید تا دریابید که چگونه مالکان معمولی نمی‌توانند یک درخت قطع کنند اما برخی می‌توانند، باغات مجاور یک رودخانه که ده‌ها دلیل برای ممنوعیت ساخت و ساز در آن می‌توان یافت را به کارگاه برج سازی و کسب سود تبدیل کنند!

‌«سال‌هاست رشد بی‌رویه جمعیت و به تبع آن افزایش آپارتمان نشینی، موجب نابودی باغات و فضای سبز طبیعی کلان شهر تهران گردیده است. پروژه مجتمع مسکونی باغ بهشت همان طور که از نامش پیداست، در آخرین بازمانده‌های طبیعت بکر تهران قرار دارد که عبور رودخانه درکه از زمین آن موجب رویش هزاران درخت کهنسال گردیده و به همین سبب جهت استفاده از پتانسیل طبیعت زیبا و چشم نواز موجود، ۷۷‌ درصد از اراضی مجموعه به فضای سبز اختصاص یافته است‌».

اکنون کافی است، پلان جانمایی برج‌ها در این محدوده و تصاویر منتشر شده از ساخت و ساز در محدوده مشخص شده را نگاه کنیم تا دریابیم که نه درک معنای اختصاص ۷۷ درصد مجموعه به فضای سبز چیز ساده‌ای است و نه چگونگی تخریب باغی بکر با درختان کهنسال بدون بروز مشکلی با نهادهای ذیربط در مخیله‌مان می‌گنجد.

اکنون کافی است تا در سایت دایر شده برای این پروژه چرخی بزنیم تا دریابیم که چهارده برج بلندی که در این محدوده ساخته شده و در حال تکمیل است، در ارزان‌ترین قسمت‌ها، کمتر از هشت میلیون تومان در هر متر مربع نرخ گذاری شده است تا با یک حساب و کتاب سرانگشتی به عدد بیش از هزار میلیارد تومان درآمد در ازای فروش کل مجموعه برسیم که چگونگی صرف سود ناشی از آن هم می‌تواند ابهام آفرین باشد؛ آیا بتاجا قرار است سود این پروژه را صرف گسترده‌تر کردن ساخت و ساز خود کرده و غول ساختمانی شود؟ آیا قرار است وارد دیگر فازهای اقتصادی شود؟

به این ابهامات می‌توان چند پرسش اساسی را افزود تا ماجرا بغرنج‌تر شود؛ اینکه آیا نهادهای نظامی مجازند، زمین‌هایی که بابت کارکرد سازمانی‌شان روزگاری در اختیار گرفته‌اند، تبدیل به پروژه‌های ساختامانی کرده و بفروشند؟ آیا اجازه تغییر کاربری پهنه زمین‌های ایشان به مسکونی، تجاری و غیره به سادگی صادر می‌شود؟ آیا نباید این دست زمین‌های ساخته نشده در شهر، در صورت مازاد بودن به فضای سبز شهری پیوسته و در راستای اجرای منویات رهبر انقلاب گامی برداشته شود؟

این پرسش‌ها را در ذهنتان مرور کنید، بار دیگر آن بخش از سخنان رهبری را که در آغاز متن آمده و در جمع فرماندهان نظامی در زمان کلنگ‌زنی بوستان ولایت بیان شده، ‌بخوانید و دست آخر تصاویری از پروژه‌ای لوکس در «یکی از آخرین باغات بکر تهران» را به نظاره بنشینید تا دیگر برایتان سؤال نباشد، چرا آلودگی هوای تهران درست شدنی نیست، چرا مجاور بافت‌های ثبت ملی شده ساخت و ساز صورت می‌گیرد، چرا بوستان ولایت ساخته نمی‌شود و...؟!

{$sepehr_album_14541}

تابناک

تابناک
تابناک
تابناک

1

1
1
1
1
1
1
1
1

2

2
2
2
2
2
2
2
2
2

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

علی۱۳۹۳/۰۷/۱۱ ۰۸:۱۱

پول...
زور....
پارتی....
پیامبر اکرم صلوات الله علیه و اله فرمودند ، در نظر من شکستن شاخه درختان به مانند شکستن بال فرشتگان است...
متاسفیم که اصل موضوع مغفول واقع شد...

براتی۱۳۹۳/۰۷/۱۰ ۱۲:۳۷

اتوبان تهران کرج کلا تصرف شده

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۲۳:۰۹

مسئولش کیست!؟
...

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۲۲:۴۸

قالیباف استعفا استعفا

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۰۹:۰۱

قالی باف این همه خدمت به تهران کرده بی انصاف استعفا چرا اخه

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۸:۱۹

باید مناطق مرکزی و جنوبی یک پارچه سازی و بناهای زیبا در آنها احداث شود

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۸:۱۷

تا چند سال پيش که اين زمىن پرت افتاده بود و پر از معتاد و تزريقى بود کسى کارى نداشت بهش. شهردارى هم که مى تونست بخرتش و پارکش کنه اصلا انگار نبود. باز حداقل اين جورى که خودشون آبادش مى کنند. هرچند اگه تراکمش پايين تر بود بهتر مى شد. راستى تابناک تا حالا چرا حساس نبودى؟؟؟ اين املاک تا زماتى که فرصتى براى احياشون هست کسى اصلا نمى بينتشون ولى تا مياد تو رقابت همه حساس مى شن!!!

حسین۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۸:۱۰

بوی خوش خدمتی به برخی دوستانتان از سطر سطر این گزارش به مشام می رسد، یک به نعل زدی و یکی یکی یکی به میخ تابی جان. بد نیست سایت بتاجا (betaja.org) را کمی بررسی کنیم. فعالیت های اقتصادی زیادی را ظاهرن شروع کرده اند تا از تسهیلات آن کارکنان ارتش بهره مند بشن مثل همین واگذاری سهام فولاد صائب شان که ظرف چند ماه کلی پیشرفت داشته و ارزش سهامشون زیاد شده. اگر ارتشی ها از بتاجا ناراضی اند علتش مظلومیت همیشگی ارتش بوده که مثل برخی از هم رده هاشون پول های باد آورده نداشتن تا صرف لوکس کردن زندگی کارکناش کنه. ارتش همیشه صبور بوده و روی پاهای خودش ایستاده و حالا هم که داره یک سری کارهای سودآور برای ارتشی ها انجام میشه شما ناراحتی؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۷:۵۵

دیگه خسته شدم خسته خسته خسته..

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۷:۴۸

خدایی کی میخوان جلوی خراب کردن باغ های تهران رو بگیرن؟ کی مسئوله؟ بخاطر منافع مادی یه عده باید مردم از حق نفس کشیدن محروم بشن. ما کی میخوایم شهر سازی رو اصولی انجام بدیم . این همه هیئت جور واجور میرن خارج یه خورده از مدل شهر سازی اونا الگو بگیرن. تو تهران نه حریم خونه ها رعایت شده نه نسبت طبقات به عرض خیابون نه کشش کوچه ها نه یه پیاده روی درست حسابی داریم نه پارکینگ به اندازه کافی .خدا به دادمون برسه.

علی۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۷:۳۸

این معضل در کمی ان طرف تر از تهران در دهستان سولقان هم رخ داده دهها بساز وبفروش و ویلاساز به این منطقه خوش اب وهوا حمله کرده ودر حال ساخت وساز وقلع وقمع درختانند؟!و در جایی که باید سه طبقه ساخته شود تا 10 طبقه هم شورا و دهیاری مجوز دادن فقط به خاطر جیب شان.!

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۷:۱۸

خدایی کی میخوان جلوی خراب کردن باغ های تهران رو بگیرن؟ کی مسئوله؟ بخاطر منافع مادی یه عده باید مردم از حق نفس کشیدن محروم بشن. ما کی میخوایم شهر سازی رو اصولی انجام بدیم . این همه هیئت جور واجور میرن خارج یه خورده از مدل شهر سازی اونا الگو بگیرن. تو تهران نه حریم خونه ها رعایت شده نه نسبت طبقات به عرض خیابون نه کشش کوچه ها نه یه پیاده روی درست حسابی داریم نه پارکینگ به اندازه کافی .خدا به دادمون برسه.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۷:۱۶

اتفاقا وضعیت مملکت بهمین شکل عالیه ما کهاز این آشفته بازار خودمونو بستیم...

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۷:۰۵

خدا کند که باران بیاید.
خدا کند که باران ببارد.
خدا کند شسته شود شهر ما ز زنگار آلودگی ها.
خدا کند که باران ببارد.
خدا کند بر همه دلها باران ببارد.
خدا کند بر باران ببارد و از پس آن رنگین کمان خوبی در بیاید.
خدا کند باران ببارد.
خدا کند باران ببارد.
خدا کند باران ببارد.
خدا کند باران ببارد.
خدا کند باران ببارد.
خدا کند باران ببارد.
خدا کند باران ببارد.
خدا کند باران ببارد.
خدا کند باران ببارد.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۰ ۰۸:۳۱

خدا کند شسته شود شهر ما ز زنگار آلودگی ها.
خدا کند بر همه دلها باران ببارد.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۲۲:۵۱

جمعه بارون میاد..............

بیمار قلبی۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۷:۰۳

آفرین تابناک.افشاگری خوبی کردی.خیر ببینی

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۷:۰۰

لطفا به داد پادگان حر هم برسيد كه در منطقه 11 ميدان حر كه كمترين فضاي سبز تهران را دارد و قرار بود پارك شود همين بلا به سرش آمده و ارتش از هر طرف شروع كرده به ساخت و ساز از مجتمع فرهنگي گرفته تا مجتمع مسكوني و ......

mori۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۶:۴۷

ای بابا پول بده بیا وسط اوتوبان تهران کرج برج بساز ببین کسی باهات کارداره!

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۶:۳۳

عجب افتضاحیه... یعنی چی؟؟؟ علی رغم تذکر و نگرانی مستقیم رهبری؟؟؟ پس بگو اونهایی که اراضی لواسانات رو هم دارند قلع و قم میکنند کی هستند!

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۶:۳۲

بابا با قیمت های که اعلام کردن نه تنها ارتشی ها که از ما بهترون فقط میتونن توی این خانه ها اقامت کنن
بهترین کار اینه که آقایون رو بزاریم خانه سازی کنن کل ایران و یکشبه برج میکنن و میفروشن مکه بده !!!!!!!!!!

سیدمحمدعلی۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۶:۳۰

واللا چی بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

زلزله۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۶:۲۸

واقعا شما هم به همه چي ميخواين گير بدين ها!! خوب چه اشكال داره به جاي يه عالمه درخت بي خاصيت برگ سوزني كاج كه ادم مور مورش ميشه بره زير سايه شون، يه عالمه برج قشنگ با استخر سونا و فضاي تفريحي ساخته بشه؟! چقدر بخيل هستين شماها! خوب حتما سودش هم نصيب سربازاي عزيزي ميشه كه قراره حالشو ببرن ديگه!.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۶:۲۴

هزار یک سازمان دارن می سازن شما فقط گیر دادید به ارتش و سپاه
اگر ارتش و سپاه نباشن نیروهای داعش سر همه شماها رو تا الان بریده بودن ..... عزیزان همشهری تهرانی

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۱:۱۰

اونوقت نيروهاي بسيج تا حالا پشت جبهه تماشاچي بودن؟ يا...

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۶:۲۱

گوش اگر گوش تو وناله اگر ناله من انچه به جایی نرسد فریاد است وحتما کرگران ساختمانی هم از سربازان استفایده شده است

علی از کرمانشاه۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۶:۱۹

تهرانیها هوای سالم می خواهند چکار؟ این همه امکانات و بودجه بردن بذار یه خورده هم هواشون تاسالم باشه خب

سجاد آزاد۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۶:۱۷

:(((((((((((((((((((((((
دیگه دارم داغ میکنم !!!!!

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۶:۱۳

لعنت به طمع انسان
بابا جان برن قسمتهای بی درخت این مملکت خونه بسازن

parsayazdi۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۶:۱۲

این همه سپاه کارهای تجاری و پرسود انجام داد کجا بودین شما اونوق؟؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۶:۱۰

دوصد گفته چون نیم کردار نیست

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۶:۰۴

بسمه تعالي
هم وطن مي بيني چطور مملكت به تاراج افتاده.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۶:۰۳

جالب تر اینکه سود این پروژه ها به پرسنل ارتش نمی رسد و اکثرا از بتاجا ناراضیند و این در حالی است که پرسنل ارتش برای دریافت وام ناچیز مسکن باید 15 تا 25 سال در نوبت بمانند

حسین۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۵:۴۹

تابناک گل گفتی، تابناک درد دل مردم رابیان کردی ، تابناک از حق و حقوق مسلم مردم دفاع کردی .موفق باشید.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۵:۴۷

کاشکی می نوشتین اصلا تاسیس بتاجا و وظیفه سازمانی اون چیه ؟ والان به چه کارهایی مشغوله ؟!!! بتاجا وظیفه اش تامین مسکن برای پرسنل نیروهای ارتش هست که با طرح هایی که پیاده سازی باید بکنه برای پرسنل شاغل باید به این مهم دست پیدا کنه ! اما کاش می دونستید تا حالا چند پرسنل نیروهای ارتش رو خونه دار کردن!!

ونداد۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۵:۳۸

به عنوان یکی از ساکنین منطقه، سالهاست داریم سر و صدا و مزاحمت های ناشی از ماشین آلات ساختمانی این پروژه رو تحمل میکنیم تا این زمین رو که مخروبه ای بوده و محلی برای جمع شدن اوباش به یک مجموعه زیبا تبدیل شود.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۵:۳۸

حالا یکی با قیمت مناسب داره برای ملت خونه سازی می کنه، چرا حاشیه سازی می کنید?!

ایرانی۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۵:۳۷

حتماً باید رهبری نکته ای را بیان کنند تا مسئولان به فکر باشند، یعنی خود مسئولان ذره ای تفکر نمی کنند و باید حتماً از بالا به آنها گوشزد شود؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۵:۳۴

نيروهاى نظامى وارد چه حوزه اى نشدند غرب و شرق تهران زير دستان انها له شد با چكمه هاىشان همه جا ا له كردند و با خود مصيبتهاى شهر ا بيش از گذشته رقم زدند بايد به حال همه چيز سرت بخوريم

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۵:۲۴

خداوند شر همه کسانی رو که به این مملکت خیانت کردند از سر ما و بشریت کوتاه کنه و خداوند اون کسی رو که جنگل لویزان و چیتگر رو درست کرد قرین رحمت کنه آمین یا رب العالمین.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۵:۲۴

وقتي حضرت امام فرمودند نظاميان وارد سياست نشوند براي همين دورانديشي ها بود. نظاميان وقتي وارد عرصه سياست شوند خودبخود به ثروت و قدرت اقتصادي دست پيدا مي کنند و نتيجه اين است که سپاه و ارتش و نيروي انتظامي به بزرگترين کارتل هاي ساخت و ساز در کشور تبديل شده اند. در اين اوضتع و احوال، حرف زدن از قانون اصل 44 شوخي و خنده نيست؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۵:۱۵

زنده بادبتاجامرگ برباغات مزاحم

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۵:۱۲

ما که نفهمیدیم تابناک چی میگه حتما مجور دارند

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۵:۰۸

فقط خودروی قشر متوسط به پایین به دلیل آلایندگی توقیف و جریمه میشود آنهم به دلیل اینکه پول ندارند 20 میلیون برای پراید بدهند ولی هیچکس با آلوده کنندگان اصلی و یقه سفید هیچکاری ندارد. این است معنای عدالت در ایران امروز.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۵:۰۶

بتاجا خودش یک بساز بفوش حفهای شده است اگر کسی باور ندارد سری به بزرگراه همت -بلوار پژوهش بزند تا برجهای در حال احداث توسط این نهاد را ببیند این موارد برای کارکنان نیست چرا که اگهی پیش فروش آن مقابل ودر روزنامه های کثیر الانتشار منتشر گردیده است

مصلح۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۴:۵۵

در منطقه 22 تهران هم شهركي به نام شهرك چيتگر در حال ساخت است كه تعدادي از بلوك هاي آنرا به نيرو هاي ارتشي اختصاص داده اند و بقيه را به مردم عادي پيش فروش مي كنند.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۴:۵۳

در مورد جلو گیری از مفاسد نهاد های نظامی بایستی خود رهبری ورود پیدا کند

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۴:۵۲

ما با طبيعتمان مهربان نيستيم. دليلي ندارد طبيعت با ما مهربان باشد.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۴:۴۸

نيروي انتظامي توي پاسگاه ها تبليغات و بنرهاي بانك قوامين را مي گذارد. آيا واقعا حق چنين كاري را دارد؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۹:۴۵

ببین چی بهشون رسیده که اینکارو می کنند .

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۴:۴۸

تابناک واقعا تو خال زدی! البته مواظب باشد که توقیفت نکنند.
از لابلای همین کارهاست که فردا دوباره یک بابک زنجانی‌های دیگری و اختلاس‌های چند هزارمیلیارد دلاری پیدا می‌شود.
بیچاره پرسنل ارتش از گرسنگی دارند می‌میرند آن موقع این طور برج‌سازی می‌کنند. خوب سود اینو به پرسنل ارتش بدهند.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۴:۳۶

این یک بی توجهی به فرما ن فرماندهی کل قوا می باشد مو سئولین سریعا اقدام کنند نظامیانی که به این فرمان ساده گوش نمیدهند در موقعیت خطر هیچ کاری نخواهند کرد زمین های سبز باید حفظ شود و بیش از این تراکم در تهران باید متوقف شود

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۴:۳۱

این مطالب را برای مردم بیان می کنید که چه اتفاقی بیافتد؟؟
نویسنده محترم ! مردم همه این مطالب را می دانند و می دانند که ریشه مفسده ها کجاست.
اینجا ارتش، اونجا سپاه ، جای دیگر فلان نهاد، جای دیگر فلان وزارتخانه، جای دیگر شهرداری ...
بابا خودتون دارید این مملکت را نابود می کنید. مردم بیچاره و یا من بیچاره در کجای کار هستم، دستم به کجا بند است که ریشه این همه فساد را بخشکانم

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۲۱:۰۵

درود برتو

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۴:۳۰

وای به روزی که بگندد نمک !

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۴:۲۸

حالا شما هم تو این همه نهاد نظامی، فقط به ارتش گیر دادی؟
راست میگی، عدالت داشته باش!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.