آخرین خبرمورینیو به ستایش ستاره رئال پرداخت
7بازدید
۰

برتری فوتبال ساحلی در نخستین گام

قهرمان آسیا برای حریفان خط و نشان کشید

قهرمان آسیا برای حریفان خط و نشان کشید
به گزارش تابناک، تیم ملی فوتبال ساحلی کشورمان در نخستین دیدار خود در بازیهای آسیایی ساحلی برابر سوریه به یک پیروزی آسان دست یافت.

ملی پوشان کشورمان که از شانس های قهرمانی این رقابتها هستند امروز و در اولین دیدار خود با نتیجه 9-3 از سد تیم سوریه گذشتند.


سید پیمان حسینی، حسن عبدالهی، فرید بلوکباشی، محمد احمدزاده و کاپیتان علی نادری ترکیب اصلی تیم ملی کشورمان را در ابتدای بازی تشکیل می داد.
در این بازی که با قضاوت ابراهیم منصور اماراتی همراه بود سید پیمان حسینی (2گل)، محمد احمدزاده (2گل)، محمد مختاری (2گل)، فرید بلوکباشی، شهریار مژده و امیرحسین اکبری گلزنی کردند.


پس پایان بازی، فرید بلوکباشی، ستاره تیم کشورمان در این بازی تست دوپینگ داد. تیم ملی کشورمان در مرحله مقدماتی این رقابتها با سوریه و عمان هم گروه است و پس از دو روز استراحت باید برابر عمان حاضر شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.