آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
3بازدید
۰

اهدای ساختمان ۷ طبقه برای ایجاد مرکز درمانی

دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور گفت: یک مجموعه و ساختمان ۷ طبقه با ۲ هزار متر زیربنا در تهران از سوی یک خیر تهرانی برای امور درمانی در اختیار دانشگاه علوم پزشکی ایران قرار می‌گیرد.

 دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور گفت: یک مجموعه و ساختمان ۷ طبقه با ۲ هزار متر زیربنا در تهران از سوی یک خیر تهرانی برای امور درمانی در اختیار دانشگاه علوم پزشکی ایران قرار می‌گیرد.

به گزارش تسنیم، سید رضا نیری، دبیر کل مجمع خیرین سلامت با اشاره به اهدای ساختمان 2 هزار متری برای ایجاد مرکز درمانی توسط خیر تهرانی اظهار داشت: این ساختمان واقع در شمال غربی تهران از سوی یک خیر تهرانی که حاضر به طرح نام خود نشد طی جلسه‌ای اداره آن را به دانشگاه علوم پزشکی ایران سپرده شد.

دبیرکل مجمع خیرین سلامت افزود: این خیر تا پایان سال 94 این پروژه و ساختمان را تحویل دانشگاه علوم پزشکی ایران خواهد داد.

وی اضافه کرد: پس از اتمام ساختمان، دانشگاه علوم پزشکی ایران در این ساختمان یک مرکز بهداشتی درمانی و جراحی محدود تحت عنوان حیات طیبه تجهیز و افتتاح می‌کند.

نیری با تقدیر و تشکر از این خیر و دیگر خیرین از مردم تقاضا کرد نسبت به حل مشکلات درمانی جامعه بیش از پیش اهتمام ورزند

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.