آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
3بازدید
۰

در کنفرانس خبري پس از بازي

تمجيد انريکه از عملکرد تيمش مقابل اسپانيول

لوئيس انريکه، سرمربي بارسلونا در نشست خبري پس از پيروزي 5-1 مقابل اسپانيول، عنوان به تمجيد از مسي، زوج راکيتيچ و مسي پرداخت.

به گزارش "ورزش سه"، بارسا موفق شد در دربی کاتالونیا، 5-1 حریف خود را در هم بکوبد و انریکه، به تمجید از عملکرد تیمش پرداخت.

نیمه ی اول: تا پیش از به ثمر رسیدن گل ما، بازی خیلی آرام بود. محتاطانه بازی کردیم زیرا حریف بازی را بسته بود. کلید پیروزی، گلی بود که پیش از پایان نیمه ی اول به ثمر رساندیم و نیمه ی دوم را خیلی راحت تر شروع کردیم

مسی: بسیار تاثیر گذار ظاهر شد.با داشتن بازیکنان تعیین کننده ای همچون مسی خیلی راحت می توان به نتیجه دلخواه رسید.

ژاوی-راکیتیچ: شخصیت هر دو را بررسی کرده ایم و تفاوت چندانی بین آنها نیست.همیشه به دنبال ایجاد توازن در تیم هستم.از هر دو به صلاح تیم استفاده خواهم کرد. ممکن است باهم در ترکیب حضور داشته باشند و ممکن است یکی نیمکت نشین باشد.

پاری سن ژرمن: نمی‌دانم در بهترین فرم خود هستند یا نه ولی تیم خوبی هستند. برای ما، دیدار چهارشنبه یک دیدار فوق‌العاده خواهد بود. باید با شایستگی رقابت کنیم و پیروز شویم.

هت‌تریک مسی پس از هت‌تریک رونالدو: برای همه سوال است ولی چیزی که ما از مسی می‌‌خواهیم تنها حضور در حملات نیست. او بیشترین سهم در حملات بارسا را دارد و این برای باشگاه مهم است."

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.