آخرین خبرکیهان: اظهارات ظریف، سیگنال ضعف به دشمن است
1بازدید

جزئیات جریمه ریالی مشمولان غایب

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح از « جریمه ریالی مشمولان دارای غیبت بیش از هشت سال به جای اعزام به سربازی بر اساس لایحه بودجه 94 » خبر داد.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح از « جریمه ریالی مشمولان دارای غیبت بیش از هشت سال به جای اعزام به سربازی بر اساس لایحه بودجه 94 » خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار «موسی کمالی» روز چهارشنبه در نشست خبری که برای پاسخگویی به ابهامات و موارد مطرح شده درباره لایحه بودجه سال 94 و مطرح شدن امکان جریمه ریالی مشمولان غایب مطرح شده بود، در این باره گفت:‌ طبق قانون خدمت وظیفه عمومی مشمولان کارشناس و پایین‌تر متولد سال 55 به بعد، کارشناس ارشد متولد 53 به بعد،‌ دکترای غیرپزشکی متولد 51 به بعد و دکترای پزشکی متولد 45 به بعد در شمول قانون خدمت وظیفه عمومی بوده و می‌بایست تکلیف سربازی خود را مشخص کنند.

وی ادامه داد: در همین راستا ستاد کل نیز به مشمولان غایب این فرصت را داد که اگر تا 22 بهمن ماه امسال نسبت به تعیین تکلیف وضعیت سربازی خود اقدام کنند، علاوه بر اینکه شش ماه اضافه خدمتشان بخشیده می‌شود به مراجع قضایی نیز معرفی نخواهند شد.

جریمه ریالی برای مشمولان دارای هشت سال غیبت

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به آن دسته از مشمولانی که دارای حداقل هشت سال غیبت از سربازی هستند، اظهار کرد:‌ در خصوص این افراد نیز با توجه به اینکه سنشان بالا رفته و کارایی لازم را نیز ندارند و از سوی دیگر ممکن است سبب تضعیف روحیه دیگر سربازان در پادگان‌ها نیز شوند، به دولت پیشنهاد دادیم تا امکان جریمه ریالی این افراد به جای اعزام به سربازی وجود داشته باشد که از این رو در لایحه بودجه 94 این امر پیش بینی شد.

کمالی با بیان اینکه این دسته از افراد ممکن است به دلایل مختلف از جمله اقامت در خارج از کشور، مشکلات خانوادگی، گرفتاری شغلی و غیره قادر به انجام خدمت سربازی خود نباشند، گفت: بر همین اساس به این افراد این امکان داده شد تا به جای رفتن به خدمت سربازی، جریمه ریالی را به جای آن بپردازند.

وی درباره اینکه مبلغ این جریمه چقدر است؟ به ایسنا گفت: مبلغ قطعی جریمه و نحوه اجرای آن بر اساس آیین نامه‌ای خواهد بود که از سوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تهیه و پس از تایید ستاد کل به تصویب هیئت وزیران خواهد رسید اما در حال حاضر مبلغی بین 20 تا 50 میلیون تومان با توجه به سه عامل مدنظر ما قرار دارد.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح حضور در خارج از کشور، مدرک تحصیلی و مدت غیبت را سه عامل مهم برای تعیین مبلغ ریالی جرایم عنوان کرد.

کمالی در پاسخ به پرسش دیگر ایسنا مبنی بر اینکه چه نوع کارتی به این دسته از افراد تعلق خواهد گرفت، گفت: پیشنهاداتی در خصوص اعطای کارت به این افراد مطرح شد اما در نهایت تصمیم بر این شد تا به این دسته از افراد کارت معافیت از سربازی داده شود.

به گفته جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح، بر اساس برآوردها بین یک تا یک و نیم میلیون نفر در شمول این قانون قرار خواهند گرفت اما به نظر می‌رسد هرچه مبلغ ریالی جریمه کمتر باشد استقبال از آن نیز بیشتر شود.

جانشین منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح درباره زمان اجرای این قانون نیز خاطر نشان کرد: همانطور که لایحه بودجه مربوط به یک سال است موضوع جریمه ریالی مشمولان غایب نیز از ابتدای سال 94 اجرایی شده و تا پایان سال ادامه خواهد داشت و تا کنون هیچ تصمیمی در خصوص ادامه آن در سال 95 گرفته نشده است.

کمالی ادامه داد: دفاع از عزت، استقلال، تمامیت ارضی و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، وظیفه شرعی، ملی و قانونی هر فرد ایرانی است و در اجرای این وظیفه نیز کلیه اتباع ذکور جمهوری اسلامی مکلف به اجرای این قانون هستند. اما عده‌ای از افراد که به دلایل مختلف از انجام وظیفه قانونی خود طفره رفته‌اند و مرتکب غیبت شده‌اند باید پاسخگوی تخلفات خود بوده و برابر قانون جریمه شوند.

مجازات‌های مشمولان غایب و بکارگیرندگان آنان

وی در ادامه درباره آن دسته از مشمولانی که مدت زمان غیبتشان از سربازی کمتر از هشت سال است، خاطر نشان کرد: افرادی که امکان استفاده از این شرایط را دارند اگر چنانچه از سن 19 سالگی وارد مشمولیت شده باشند حداقل 27 سال سن دارند و حداکثر سن آنان نیز 50 سال است، بنابراین اگر مشمولی میزان سنوات غیبتش از سربازی کمتر از هشت سال باشد بدیهی است که در شمول این مقررات قرار نخواهد گرفت و اگر تا 22 بهمن امسال نسبت به تعیین تکلیف سربازی خود اقدام کند هم شش ماه اضافه خدمتش بخشیده خواهد شد و هم به مراجع قضایی معرفی نمی‌شود و علاوه بر آن امکان استفاده از تسهیلات در نظر گرفته شده برای دیگر مشمولان را نیز خواهد داشت و 21 ماه خدمت خواهد کرد.

وی افزود: اما اگر مشمولی نخواهد وضعیت سربازی خود را مشخص کند، برابر قانون از ابتدای سال 94 تشدید برخورد با مشمولان غایب و بکارگیرندگان آنان در دستور کار قرار خواهد گرفت و در صورتی که در این بین مشمولان دارای بیش از هشت سال غیبت نیز نخواهند تکلیف سربازی خود را مشخص کنند با آنان نیز برخورد خواهد شد.

وی درباره مجازات‌هایی که برای مشمولان غایب و بکارگیرندگان آنان در قانون پیش‌بینی شده است نیز خاطرنشان کرد: محرومیت‌های اجتماعی، ممانعت از اخذ وام، پروانه کسب و ... از جمله محرومیت‌های پیش‌بینی شده در قانون برای مشمولین غایب است و علاوه بر آن اگر شرکت‌های خصوصی و دولتی،‌ ارگان‌ها، خبرگزاری‌ها و ... نیز اقدام به استفاده از مشمولان غایب کنند برای بار اول به ازای هر مشمول غایب می‌بایست هزینه سالانه یک سرباز معادل سه میلیون تومان را به عنوان جریمه پرداخت کنند و برای بار دوم نیز به ازای هر مشمول غایب ملزم به پرداخت هزینه سالانه سه سرباز یعنی 9 میلیون تومان خواهند شد.

آیا فوتبالیست‌های متخلف هم می‌توانند با پرداخت جریمه از سربازی معاف شوند؟

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح درباره اینکه آیا فوتبالیست‌هایی که اخیرا کارت‌های معافیت و پایان خدمت جعلی‌شان باطل شد نیز امکان استفاده از این شرایط را دارند؟ به ایسنا گفت: این افراد جرمی را انجام داده‌اند و پرونده آنان در مرجع قضایی در حال رسیدگی است. اگر مرجع قضایی به این موضوع رسیدگی کند و در این باره حکم بدهد که آنان می‌توانند از این شرایط استفاده کنند، فوتبالیست‌ها نیز در صورت دارابودن شرایط می‌توانند با پرداخت جرایم کارت معافیت دریافت کنند.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح همچنین با یادآوری اینکه از سال 94 مدت خدمت سربازی 24 ماه خواهد شد، افزود: تا 22 بهمن ماه تسهیلات خوبی برای مشمولان غایب در نظر گرفته‌ایم و از سال 94 نیز طرح برخورد با مشمولان غایب در دستورکار قرار می‌گیرد؛ بنابراین توصیه من برای تمام مشولان غایب این است که هرچه سریعتر نسبت به تعیین تکلیف سربازی خود اقدام کنند و آن دسته از مشمولانی که سالهای غیبت‌شان از سربازی کمتر از هشت سال است نیز به امید تمدید قانون جریمه مشمولان غایب در سالهای آتی نباشند؛ چرا که همانطور که گفتم این مقررات تنها تا پایان سال 94 اجرا خواهد شد و فعلا تصمیمی به تمدید آن گرفته نشده، از سوی دیگر طرح برخورد با مشمولان غایب نیز در سال 94 اجرایی خواهد شد و ممکن است در این شرایط دستگیر شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

نیما صمدی۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۷:۵۴

با سلام،
لطفا به لزوم یکسان بودن دید برای خرید خدمت سربازی برای مشمولین غایب و مردم عادی که تحصیل کرده و سن بالای 27 سال دارند و غایب محسوب نمی شوند مطلبی بنویسید به طور مثال فردی که زا 18 سالگی در بازار کار کرده و غیبت کرده و الان در 28 سالگی از ثروتمندان هم شاید حساب بشه میتونه خدمت رو بخره ولی کسی که از 18 سالگی ادامه تحصیل داده بخاطر اینکه الان در 28 سالگی دانشجوی دکتری است نمیتونه خدمت رو بخره و این اصلا عادلانه نیست

محمدرضا۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۷:۳۱

من متولد سال ٦١ هستم و در در سال ٧٩ وارد دانشگاه و در سال ٨٢ بعد از ٧ ترم با معدا ١٦.٥ ليسانس مكانيك گرفتم در امتحان فوق ليسانس هم قبول شدم ولي به دليل نياز مالي با پايان تحصيل و بدونه انجام خدمت سربازي وارد بازار كار شدم و خوشبختانه امروز به نسبت آدم موفقي هستم
الان بعد از ١٤ سال مشمولي و ١١ سال غيبت با ٣٢ سال سن اكثر امور روزمرئه من مختل شده
من نرفتنم به خدمت را توجيه نميكنم ولي الان تو اين سن نه به درد خدمت كردن ميخورم نه تو سني
هستم كه بتونم ٢ سال همه چيز را متوقف كنم كه بخوام برم خدمت و نه از نظر جسمي تواناييهاي يه جوان ٢٠ ساله را دارم
تا الان ٢ بار هم پول دادم كه از طريق غير قانوني واسم معافي جور كنند كه پولم را خوردند
چرا يه مجراي قانوني واسه امثال درست نميكنيد
اگه عدم برخورداري از حقوق قانوني امثال حق انتقال اسناد و حق خروج از كشور و هزاران مشكلي كه تو تمام ادارات دولتي براي منِ سرباز به اصطلاح فراري بخاطر نداشتن كارت پايان خدمت بوجود اومده كافي نبوده چرا يه شرايطي را فراهم نميكنند كه امثال من با پرداخت جريمه بخشي از دِينِ خودمون را به اين مملكت پرداخت كنيم و بتونيم به روال عادي زندگي برگرديم
من عشق تايلند رفتن ندارم ولي خداييش دلم خيلي ميخواد برم مكه ٢-٣ بار هم يواشكي كربلا رفتم
تعارف كه نداريم امثال من بايد با ترس تو سايه زندگي كنند كه هر روزي چه قانوني تصويب ميشه و چه برخوردي با امثال ما ميشه
من حتي تو سن ٣٢ سالگي به خاطر اين مشكل برخلاف ميل باطني مجرد موندم چون واقعا از فرداي خودم خبر ندارم
به نظر من هر طيف يا قدرت سياسي يا معنوي يا انتظامي كه بتونه مشكل امثال من را با بوجود آوردن امكان خريد حل كنه تو اين دوره از تاريخ واسه امثال من خيلي جاودان ميشه و دعاي خير ما هميشه بدرقه آنها خواهد بود
بازهم تاكيد ميكنم من نه سربازي نرفتنم در زمان معقول يعني بعد از پايان تحصيل را توجيه ميكنم نه ادعايي بر اين دارم كه خون امثال من از كسايي كه خدمت رفتند رنگي تره
امثال من هم عِرق ملي دارن قطعا در شرايط اضطرار در خط اول نباشند تو خط دوم هستند
ولي خواهشا واقع بينانه و بزرگمنشانه و نه به ديد تاديب و تنبيه به امثال من نگاه كنيد و امكان بازگشت ما به زندگي عادي را فراهم آوريد
با تشكر از تموم اونايي كه با انتشار اولين و آخرين دستنوشته يه سرباز فراري شايد اين امكان را بوجود بيارند كه بتونه اين دلنوشته تاثيرمثبتي در روند تاييد و تصويب اين لايحه بوجود بياره
با تشكر. يك سرباز فراري ..!

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۷:۱۰

واقعا طرح خوبي ، خدا رو شكر
الان ديگه قيمت پرايد ٢٠ تومان
قيمت فروش هم كاملا منطقي مي باشد

ایمان۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۶:۴۹

بسیار عالی.درسته عده ای از دوستان و جوانان که خدمت مقدس باید بروند از این قانون خرید برای مشمولان بالای 8 سال غیبت ناراحت باشند و انرا بی عدالتی و به نوعی تبعیض بدانند .اما واقعا باور منید شخصی مثل من هم این عدد خیلی زیاد هست.وواقعا شرایط زندگیم طوری بود و سرپرست خانواده بودم عملا نمی تونستم به سربازی برم.و کفالت هم نمی تونم بگیرم.بخاطر غیبت.اما این خبر بهترین خبر زندگیم بود.شما را بخدا دیگر دوستانی که مجبورن برن از ما ناراحت نباشن.ما تواین سالهای غیبت به اندازه کافی زجر کشیدیم.چون از همه چی محروم بودیم.اشخاص زیادی مثل من خوشحالن.وواقعا دوره سربازی دوره سخت یا تابو نیست.ایشالا برای دوستانی که قراره برن دوره سربازی روزهای خوبی در پیش باشه و به خوبی و خوشی

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۶:۴۴

پس بگيد ميخواستيد كه مشكلات مايه دارها را حل كنيد نه بقيه مردم

حمید۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۶:۴۲

نا مردی در حق اونهایی هست که تسلیم قانون بودند اگر این1/5 میلیون قانوشکن (بخوانیدزرنگ) به موقع خودشون رو معرفی می کردند خدمت من هم 1ماه کم می شد وزودتر پیش خونوادم بر می گشتم
تصویب چنین قانونی یعنی اینکه با پول می شه همه چیز روخرید
30میلیون پول 6متر آپارتمان هم توی تهران نمی شه اونی که 8سال نترس بدون پایان خدمت تو این مملکت چرخیده از خداش 30تومن بده به ریش من ساده بخنده
این کار دست هرکس هست یادش باشه حق الناس واون پولی که دولت می گیره پول عمر امثال من .

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۶:۲۹

داداش این سیستم درست شده فقط برا مستضعفین پولدارا را ولش کن

سعيد۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۶:۱۳

اين خيانت است به آن جواناني كه صادقانه رفتندوخدمت كردندآنوقت آقازاده هاوبچه پولدارها براحتي معاف شوند.اگرمطبوعات خودسانسوري نكنند قطعا زير اين كاسه نيم كاسه اي هست كه بايدافشاكنند!

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۶:۰۱

اینا دنبال جبران کسری بودجه شونن، و الا امثال من که پول ندارن و شرایط مالی و خانوادگیشون جوریه که نه میتونن برن سربازی و نه میتونن از پس همچین مبلغی بر بیان کوچکترین ارزشی نداریم براشون.
طبق معمول بازهم در جهت حمایت از پولداراست این طرح.
والا منم زن و بچه دارم ، اگه یه روز نرم سرکار معلپم نیست چه بلایی سر خانوادم میاد. اونوقت اونا باس معاف شن.
واقعا افسوس ...

جلیل۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۵:۵۵

دوست من الان 18 سالشه. میگه خدمت نمیرم تا بعد ده سال بخرمش.
این قانون یعنی تشویق مجرم و تنبیه کسانی که به خدمت رفته اند.
اگر دولت پول ندارد از مردم بخواهد که طلاهایشان را بفروشند و به دولت کمک کنند.
از مجرم پروری که بهتر است.

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۵:۴۷

اگر کسی 20 تا 50 ميليون پول اضافی داشته باشد که بدهد دولت، چه نيازی به کارت پايان خدمت دارد. جريمه هم حد و اندازه ای دارد. کسی 8 تا 20 سال محروميتهای اجتماعی نداشتن کارت پایان خدمت را تحمل کرده حالا بايد چنين جريمه سنگینی هم بدهد. حتما هر کسی هم که بيشتر غیبت کرده و محروميت بيشتری تحمل کرده، پول بيشتری هم بايد بدهد

علی۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۵:۳۳

طرح خوبیه وتکلیف خیلیا که به دلایل ذکر شده نتونستن خدمت برن مشخص میشه ولی جریمه خیلی خیلی سنگینه

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۵:۳۱

هر چي سنگه زير پاي آدمه لنگه - اون بچه مايه داري كه هشت سال غيبت داشته و پول جمع كرده حالا راحت معاف ميشه و به ريش من و امسال من مي خنده ولي اونهايي كه دو سال از بهترين زمان عمرشون رو هدر دادند بايد افسوس بخورند

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۷:۰۳

اونی که امثال رو با سین می نویسه همون بهتر که افسوس بخوره

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۵:۲۹

من 20 ميليون ميگيرم بجاي يك نفر ميروم سربازي از بيكاري كه بهتره

طهماسبی۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۵:۲۴

پیشنهاد میکنم با توجه به کسری بودجه دولت با اخذ 20 تا 50 میلیون سربازی را به آنها که به هر دلیل تمکن مالی دارند بفروشد ولی در عوض حداقل ماهی 600 الی 700 هزار تومان حقوق ماهانه به آنها که مایل به انجام خدمت سربازی میباشند پرداخت کند. اینطوری هم توازن اجتماعی پرداخت میشود و هم اینکه حداقل 2 سال شغل با حقوق مکفی برای عده زیادی از جوانان بیکار در شهر و روستا فراهم میگردد.

حسين۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۵:۲۳

سلام
ميشينن دور هم فكر ميكن براي تامين بودجه چيكار كنيم بعدش يدفعه يه قانون جديد وضع مي كنن.
مثلا سازمان نظام وظيفه يك ارگان نظاميه و لي دريغ از نظم هر روز يه قانون جديد.
قشر ضعيفم كه طبق معمول مشمول اين قوانين نخواهد شد.
يكي نيست بگه آقا شما قانون وضع نكنيد بزاريد همه طبق يه قانون مشخص برن خدمت و كسيم مشمول شرايط خاص نباشه ، عدالت خيلي بيشتر برقرار ميشه.

محمدی۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۵:۲۱

یکجانبه نگاه نکنید!
بسیاری هستند که زندگی آنها به دلیل همین غیبت در معرض فروپاشیه و این راه حلی برای اونهاست.
البته مبلغ بالاست وبهتره فکر بهتری بشه ولی کسی که خدمت نرفته هیچ وقت کار و کسب درست حسابی نداشته با قوانین موجود.

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۷:۰۱

نه که مایی که خدمت رفتیم الان پولمون از پارو بالا میره

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۵:۱۵

مردم میگن باید از همین الان ثبت نام کرد. درسته؟ یا واسه شناسایی غایبا س؟

آرمان۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۵:۱۴

من به فدای عدالتتان!!!یعنی دانشجویی که تا 23 سالگی درس خوانده تا لیسانس بگیره و الان 28 سالشه چون هنوز غیبتش به 8 سال نرسیده نمی تونه از این شرایط استفاده کنن؟؟؟یعنی حتما باید بعد دیپلم درس رو ول می کرده تا الان به 8 سال غیبت می رسیده؟یعنی فقط می خواهید بچه بازاریا رو شامل این طرح کنید دیگه؟؟!!!!!تابی خواهشششش می کنم بچاپ

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۵:۱۴

از جاعلان کارت پایان خدمت چه خبر
فوتبالیستهای جاعل که پول خوبی دارند

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۵:۱۳

یک سوال از مسيولین. فارغ التحصیلان ارشد و دکتری رو چی فرض کردید؟ آیا آونها ادم محسوب می شن؟ اونا که غیبت ندارن سرباز بشن و همسن و سال های قانون شکن اونها معاف؟

حسنی۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۵:۰۳

ای خدا یعنی میشه معاف بشیم و آرزوی سفر به کربلا رو با خودمون بگور نبریم
از مسئولان خواهش میکنم کمی تخفیف قائل بشن برای مردم آخه 30 ملیون تا 50 میلیون داشتیم که ایجاد اشتقال میکردیم برای خودمون

محسن۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۴:۵۸

پس معلوم شد فقط مایه دارها متونند بخرن

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۶:۴۴

پس چی فکر کردی
این طرح فقط برای فوتبالیست هایی متقلبی است که دستشون رو شده حالا میخوان یه جوری دلداریشون بدن
فردا ده برابر همین قیمت رو میبرن رو دست مزداشون بعد بیست تومن میدن معاف میشن راحت
پیدا کنید پرتغال فروش را

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۵:۱۸

پس چی؟ فکر می کردی کی می تونه بخره؟

نادر۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۴:۴۲

خدا وکیلی من اگه 20 تا 50 میلیون داشتیم چه غمی داشتم. خداییش شدیداً گرونه. با زن و بچه به خدا نمیشه رفت

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۴:۱۴

عالی،واقعا عالی.هشت سال غیبت کن بعد به جای اینکه جریمه بشی معاف میشی...

محمدی۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۵:۵۱

مگه ندیدید؟
علاوه بر محرومیت و محدودیتهای فراوانی که تا الان تحمل کرده اند بین 20 تا 50 میلیون هم باید پول بدن.

علی۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۵:۴۵

جریمه سنگین تر از این 20تا 50 ملیون بعد تو این 8 سال از خیلی چیزا محروم بودیم باز جای شکرش باقیه

رضا۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۴:۱۴

سابازان فرار از خدمت هم که به علت نادانی دست به این کار زده اند نیز با بخشش مجازات دعوت به ادامه خدمت نمایید
ممنون

ali۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۳:۲۷

واقعا باید تاسف خورد برای چنین مبلغی، من با چه خوشحالی وامید منتظر بودم، حالا باید در سن 31 سالگی برم سربازی، آخه یکی نیست بگه جناب سردار اگه بیست میلیون می داشتم که دیگه غم و غصه ای نداشتم

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۷:۵۰

با نظر ناشناس صددرصد موافقم. شما برای معافیت 20 میلیون هم نمیخوای بدی؟ خب برو سربازی دیگه واسه چی معطل می کنی؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۵:۱۷

عزیزم یا باید پول داشته باشی و خدمتت رو بخری یا اینکه تشریف ببری دو سال یک دو بزنی. پس چی می خواهی 100 هزار تومن بدی دو سال مفت به چنگ بیاری؟

علی۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۳:۱۷

ای کاش مسئولان نظام وظیفه فکری به حال کفالت پدر میکردند.
چطور وقتی قانون استفاده از جبهه پدر را لغو کردند ، برای متولدین 72 به قبل استثنا و تخفیف قائل شدند.برای کفالت پدر بالای 60 سال نمیتوانستند چنین کاری کنند؟
بسیاری از افراد مانند خود من اگر قانون همچنان برقرار بود هم اکنون معاف بودیم ولی تغییر ناگهانی قانون موجب آن شد که تمام برنامه ریزی های آینده را عوض کرده و بعد از پایان تحصیل به سربازی اعزام خواهیم شد.
کاش پیشنهاد یا طرح جدیدی را برای ما که این گونه ضرر کردیم ارائه میکردید تا عدالت نسبت به نفرات قبلی برقرار شود.

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۳:۱۶

من دانشجوی تحصیلات تکمیلی هستم. غیبت هم ندارم ولی باید برم سربازی اون وقت آدم هم سن و سال من که با مدرک دیپلم که بجای ادامه تحصیل غیبت کرده و رفته تو بازارکار و برای خودش زندگی جمع کرده بیست ملیون تومن می ده و معاف می شه. اگه اون بالای سی سال سن داره، سن من هم بالای سی هست. اگر اون ازدواج کرده و بچه داره من متاسفانه امکانات انجام این کار رو هم نداشتم. اگر اون ۱۰ سال سایقه کار داره سابقه کار من صفره. گناه من فقط اینه که رفتم درس خوندم.

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۶:۲۹

علم بهتر است یا ثروت؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۵:۱۶

که البته گناه بزرگیه، شما هم می تونستی مثل اون بنده خدا دیپلم بگیری بری سر کار و زندگیت

آرمان۱۳۹۳/۰۹/۱۹ ۱۵:۱۱

جالبه این طرح واسه کسی که دکترا دارد و هم اکنون به فرض 35 ساله است هیچ دردی را دوا نمی کند چون هنوز کمتر از 8 سال غیبت داشته!!!!این طرح با این مبلغ فقط برای دو قشر است:1-بازاریان 2-فوتبالیست ها

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.