آخرین خبرمورینیو به ستایش ستاره رئال پرداخت
3بازدید
۳۵

وقتی «آیت الله موسوی بجنوردی» هم به ماله کشی متهم می شود!

هیچ کس نمی تواند ادعا کند که پایبندی همه نیروهای انقلاب به نظام اسلامی به یک میزان است و از سویی میزان و ترازوی همه هم برای سنجش اعتقاد دیگران،چندان میزان و رو به راه نیست. چه بسا افرادی که ادعای انقلابی گری و ولایتمداری دارند در برهه هایی از پس آزمون های سخت و دشوار بر نیایند و آنان که اتفاقا به تعبیر گروه اول ایمان و اعتقاد سست تری به انقلاب دارند، پای کار انقلاب بمانند.

وقتی «آیت الله موسوی بجنوردی» هم به ماله کشی متهم می شود!
در روزهای گذشته یکی از خبرگزاری های متعلق به جریان اصولگرا، مصاحبه نسبتا مفصلی را با آیت الله موسوی بجنوردی، پدر همسر، حجت الاسلام سید حسن خمینی و از اعضای برجسته مجمع روحانیون مبارز انجام داد. 

در آن مصاحبه، این عضو ارشد مجمع روحانیون مبارز،نکته تازه و البته قابل تاملی،در مورد عملکرد مجمع روحانیون و خطوط قرمز خود و این تشکل بیان کرد. وی در این مصاحبه به صراحت اعلام کرده بود که ولایت فقیه خط قرمز وی و تشکلش است و حتی در جریان حوادث پس از انتخابات 88 ، به مجمع روحانیون اعلام کرده در صورتی که پس از نماز جمعه معروف رهبر انقلاب در 29 خرداد، این تشکل بخواهد راهپیمایی برگزار کند وی از این تشکل خارج خواهد شد.

به گزارش «تابناک»، بلافاصله پس از این مصاحبه که علی الظاهر،باید با استقبال کسانی که دل در گرو نظام دارند و بنا را بر دفع حداقلی و جذب حداکثری باید بگذارند، یکی دیگر از خبرگزاری های اصولگرا، در مطلبی به زعم خود افشاگرانه، این مصاحبه موسوی بجنوردی را به زعم خودشان ماله کشی بر اقدامات مجمع روحانیون در جریان وقایع پس از انتخابات سال 88 ارزیابی کرد و فهرستی از اتهامات را برای مجمع روحانیون و برای تخطئه این جریان پشت سر هم ردیف کرد. 

بر اساس این گزارش، باید گفت که اگر چه کسی از باطن کسی اطلاع ندارد و همه ما علی القاعده باید بر اساس ظاهر و سخنان یک گوینده در مورد نیات و اقدامات وی قضاوت کنیم،مصاحبه اخیر آقای موسوی بجنوردی در هر صورتی که به آن بنگریم،قدمی رو به جلو است. وقتی وی اقدام برای راهپیمایی پس از سخنان رهبر انقلاب را برنمی تابد و حتی مجمع روحانیون را تهدید می کند که در صورت این اقدام از آن تشکل خارج خواهد شد و در نهایت هم  موضع به حق خود را به این تشکل غالب می کند. وقتی که وی به صراحت از خط قرمز بودن ولایت فقیه سخن می گوید و حرکت در جهت تضعیف رهبری نظام اسلامی را مدعی می شود که بر نمی تابد، باید از این سخنان استقبال کرد.

اینکه این سخنان وی را با تعبیری نه چندان ناشایست، به ماله کشی تعبیر کنیم و برای رد ادعای او در یک مصاحبه مطالبی را که وی به آنها اشاره ای نکرده است استناد کنیم، حداقل این است که در مسیر دفع حداکثری گام برداشته ایم !.

انتخابات سال 1388 و اتفاقات آن برای همه مسئولان،دست اندرکاران و به ویژه فعالان رسانه ای عبرت های فراوانی داشت. از آن وقایع باید همه آموخته باشند،که هدف اصلی ریزش نیروهای انقلاب است. هیچ کس نمی تواند ادعا کند که پایبندی همه نیروهای انقلاب به نظام اسلامی به یک میزان است و از سویی میزان و ترازوی همه هم برای سنجش اعتقاد دیگران،چندان میزان و رو به راه نیست. 

چه بسا افرادی که ادعای انقلابی گری و ولایتمداری دارند در برهه هایی از پس آزمون های سخت و دشوار بر نیایند و آنان که اتفاقا به تعبیر گروه اول ایمان و اعتقاد سست تری به انقلاب دارند، پای کار انقلاب بمانند. 

غرض این است که هر اعلام تمایلی به انقلاب و نظامی اسلامی را باید گرامی داشت و از نیات خوانی در مورد آنان پرهیز نمود و به بهانه های مختلف و با جستجو در تاریخ ، ربط دادن مسائل بی ارتباط با یکدیگر و همچنین نیات خوانی افراد را از انقلاب و نظام اسلامی پراکنده نکرد.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

مهدي۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۲۲:۳۵

سلام
ما ازدست دوچيز خلاص نخواهيم شد:
1) وابستگي به نفت
2) اين حرفها كه من پايبندم ، تونيستي...

انقلاب داره مسيرش روميره....

ناشناس۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۲۲:۱۸

در رساله ها و در احکام اسلام مسائلی در مورد انتخابات نداریم . ولی احکامی راجع به حرمت تهمت ، ریختن آبروی مسلم و دروغ و تجسس در زندگی خصوصی داریم . نمی دانم چرا کسی نگران ضایع شدن این احکام اسلام در سال 88 نشد ؟

مهران۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۲۱:۴۹

من سایت تابناک رو تاحدودی منصف تر از بقیه میدونم اما نمیدونم چراتاحالا یه دونه ازکامنتای منو نزاشته واقعا ازاین جهت متاسفم براتون

ناشناس۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۲۱:۳۹

آنان فقط به دنیا چسبیده اند و تنها حکومت را می خواهند به هر قیمت ؟.. کاری به نظظام و انقلاب و رهبری ندارند. تنا زمانی که جنگ دیگری درگیرد صره از ناصره جدا خواهد شد.

علی۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۲۱:۲۴

بسته بابا دیگه،شورش را دیگه درآوردید!

یک فکری به حال اقتصاد مملکت کنید!

مردم له شدن،صدای ما را می شنوید؟

اشراقی۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۲۰:۵۶

مثل اینکه یادتان رفته آن آقا می گفت اینقدر قطعنامه بدهید تا قطعنامه دونتون پاره شه !!!!!!

حقگو۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۲۰:۲۰

اینکه مشایی می گوید از سیاست کناره گیری می کنم تا به احمدی نژاد لطمه وارد نشود .
اینکه احمدی نژاد می گوید خط قرمز من لطمه به ولایت فقیه است
اینها ماله کشی بر عملکرد گذشته نیست ؟؟؟!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۱۹:۰۴

در جواب اون دوست عزیز ک سوال کردن

#کی باعث شد ما الان در این وضعیت باشیم؟؟
اون موقع که میگفتین تحریم ها کاغذ پاره ان!!!#

اقای عزیز بنظر شما عامل ویرانی و جنگ امروز منطقه و جهان چ کسانی هستند

از عراق افغانستان سوریه فلسطین اکراین و کشورها افریقایی

ایا درسته ما ریس جمهور سابق را صرفا در جهت گفتن حقایق و دفاع از مظلوم و ان هم تنها بصورت چند سوال چالشی از کشور های مستکبر( مثل زیر سوال بردن ماجرا هولکاست ) (نه لشگر کشی اشغال و کشتار دیگر کشور ها تنها چند سخنرانی وپرسش) انهم فقط تنها بر دستور صریح قران مبنی بر دفاع از مظلوم و مقابله با ظلم متهم کنیم ؟

سوال اینجاست تحریم کننده و قاعده تحریم امروز چ کسانی هستند؟

ایا غیر از امریکا خون خوار و هم پیمانانش کسی دیگریست؟

ایا اگر واقعا مشکل ریس جمهور سابق بوده چرا امروز با روی کار امدن دولتی معتدل تر با غرب و امریکا دست از این رفتار قلدر معابانه و ظالمانه باز نمیکشن؟

ایا واقعن احمدی نژاد عامل تحریم است؟

ایا روز قیامت خداوند احمدی نزاد را بخاطر چند سخنرانی و ن چیز بیشتر ب صلیب اتش میکشد و سران امریکا و غرب ریا کار دروغگو را ب بهشت فرا میخواند؟!

ناشناس۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۲۰:۱۱

با ایشون موافقم!

این همه مشکلات بزرگ رو برای کشورمون آقای احمدی نژاد به تنهایی نمی توانست بوجود آورد
عده زیادی تلاشهای فراوان کردند تا کشور ما به این مرحله خاص رسیده است.

شادمهر۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۱۹:۴۴

دوست عزیز چی رو به کجا زدی ؟!

یه کلمه بگو تحریم ها کاغذ پاره بود یا نبود ؟ یعنی این حقیقت بود که گفته شد ؟!!!
مثل همون نفت بشکه ای صد و پنجاه دلار ؟
یا غیرممکن بودن انتخاب شدن اوباما ؟
و ...

سردمداران غرب همین حالا در رسانه ها و روز قیامت جوابگوی مردم و اعمال خودشون هستن
مسئولین ما الان که جوابگو نیستن امیدوارم روز قیامت جواب خوبی داشته باشن

سینا۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۱۹:۴۲

یعنی با اون درامد دولت احمدی نژاد الان نه تنها دلار نباید گرونتر از 1200 بلکه به 900 تومن میرسید . احمدی نژاد واقعا ظلم کرد . یه ظلم نابخشودنی به مردم .

ارژنگ۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۱۸:۵۸

سایت شما خیلی مسخره است
دایم عادت دارد بین حق و باطل تعادل ایجاد کند
این کارا مسخره است

ناشناس۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۱۸:۴۷

اقایان اگردرخط ولایتند مقام معظم رهبری میفرمایند دشمنان بااصل انقلاب ونظام مشکل دارند بحث هسته ای بهانه است لابد هسته ای نشدبهانه حقوق بشر دفاع ازفلسطین سلطه گری امریکا وقس علیهذا ولی همچنان اقایان خود را بخواب زده اند

علی۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۱۹:۰۹

بله دشمن دنبال بهانه می گردد و عده ای بهانه را به دست دشمن دادند .با سخنان و رفتار نسنجیده و ضعیف شمردن دشمن قدار و کاغذ پاره خواندن تحریم ها

علی۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۱۸:۴۴

ایشون چرا تا الان هیچی نگفتن و الان از این حرفها میزنن . چرا تواوج فتنه که به همچن حرفهایی نیاز بود ایشون ساکت نشته بودن و با امثال موسوی و کروبی خوش و بش می کردند ؟؟؟؟؟

علی۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۱۸:۴۳

گروهی که اگر مستمسک خودساخته اش نباشد هیچ ایدئولوژی و استدلالی برای رد مقبول و نگاه ملی و اجتماعی به مسایل ندارد، بهتر از این نمی تواند با موضوعات برخورد کند. اینها، از منافع ملی، همبستگی ملی و... هم درک درستی ندارند.

سیدرضا۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۱۸:۴۲

سلام بر موسوی بجنوردی

ناشناس۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۱۸:۲۴

سوال من هم از ناشناس18:09 اینه که
کی باعث شد ما الان در این وضعیت باشیم؟؟
اون موقع که میگفتین تحریم ها کاغذ پاره ان!!!

ناشناس۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۲۱:۱۱

روسیه چی روسیه هم گفت تحریم ها کاغذ پاره است پس چرا دارن تحریمش میکنن اونا طبق برنامه طرح ریزی شده خودشون پیش میرن ماهم مثل ....هم دیگه رو متهم میکنیم!!!!!!!!!!!!!!

از سار کاشان۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۱۸:۱۳

دافعان همان نااهلان و نامحرمانند که برای این انقلاب هزینه ای نداده اند فقط سرسفره آماده شده انقلاب نشسته اند

ناشناس۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۱۸:۱۳

ببخشید منظور از کاسبان فتنه همون کاسبان تحریم نیست!؟

ناشناس۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۱۸:۱۰

دلسوزاني كه توان و قدرت مهار تندرو هاي چپ و راست را دارند ايد با همت مسولين نظام رك و بدون اغماض جلو تندروي ها را بگيرند ..بعضي از تندروها حاضرن براي زدن رقيب دا و آخرت را فدا كنند ..من فكر ميكنم اگه مهار نشوند قطعاً در آينده كشور را با چالش روبرو مي كنند

ناشناس۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۱۸:۳۶

کجایی برادر؟! به نظر شما امروز کشور با چالش روبرو نیست؟؟؟؟؟ هر از گرد را رسیده ای فریاد وا انقلابا میزنه! والله اگر امروز امام بود اجازه این عرض اندامها رو نداشتن.بدبختی اینه هیچکی قبول نمیکنه اشتباهاتی داشته. تابناک چاپ کن این داغ دل منو

ناشناس۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۱۸:۱۴

افرین ب نکته خوبی اشاره کردی: تندرو هاو زدن حریف حتی ب منزله فدا کردن اخرت

مثل ماجرا 88 و رای نیاوردن ان تندروها و ضربه زدن ب حریف حتی ب منزله فدا کردن اخرت

ناشناس۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۱۸:۰۹

سوال من از ناشناس اولی اینه

اب ب اسیاب کدام دشمن؟همین دشمنی ک امروز داریم بهش ب اسم مذاکره باج میدیم و هنوز هم تهدید و تحریم میشیم؟

علی۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۱۸:۳۱

ضمنا بنده ناشناس نیستم علی هستم

علی۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۱۸:۲۹

خوبه فکر می کنم سر اینکه چند روزی ریاستمون بیشتر طول بکشه دشمن رو هم گم کردیم عزیز اگه دوستان شما این همه ما رو تو حالت تحریم نبرده بودند که الان لازم نبود کسی مذاکره کنه تا رفع تحریم صورت بگیره .البته راه کار شما رو هم بشنویم بد نیست برگردیم و دوباره داد بزنیم که ما رو تحریم کنید و کاغذ پاره و غیره؟خب اگه این رویه خوب بود که باید پیش می رفت.بعدش هم بد نیست بدونی بحث مذاکرات بحثی نیست که دولت راجع بهش تصمیم بگیره فقط.حاکمیت تصمیم می گیره که مذاکرات صورت بگیره یانه و به چه صورت هم پیش بره.فکر می کنم نه تنها به دولت بدبین هستید که خدای نکرده به حاکمیت هم.حالا دیدید منافعتون به دشمن نزدیک شده متاسفانه!

محمد زاده۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۱۸:۱۷

iهمان دشمن دانايي كه با استفاده از موقعيت هايي كه دوستان نادان در اختيارش گذاشته اند منافع ملت ايران را در خطر قرار داده است !

سید۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۱۸:۰۸

و دقیقا به این کسانی که بر دفع حداکثری پایداری میکنند ما میگوئیم کاسبان فتنه

ناشناس۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۱۸:۰۰

بنظر ميرسه كه جناح مقابل ايشان ميخواد اشتباهاتش در دفع حداكثري رو با اين ترفندها "ماله كشي" كنه وگرنه اصل بر صداقت افراد هست كه آقايان با اين اصل بيگانه هستند

ناشناس۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۱۸:۰۷

حرفت رو باید طلا گرفت. خلاصه و مفید. اصل واقعیت

علی۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۱۷:۵۵

کاش بعضی از دوستانی که کارشان آب ریختن به آسیاب دشمن است به اهداف خودشون که از قضا با منافع دشمن نزدیک شده نرسند.همونا که بنا رو بر "دفع حداکثری "گذاشته اند.

اسلامی۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۱۹:۵۷

ایشان حس ناسیونالیستی دارند از اسلام وامام ورهبری دفاع تمی کنندباید به صراحت موضعش را اعلام کند

ناشناس۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۱۹:۵۷

اتفاقا انتخابات 88 دست خیلی ها را روکرد تعضی ها از بیان حقایق وحشت دارند دقت کنید اردوغان در خصوص غاشورا چه گفت !!!

ناشناس۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۱۸:۵۲

من نمیدونم اگه این انتخابات 88 نبود یک عده چکار میکردند والا

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.