آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
2بازدید
۰

ورود هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان به نطق مطهری

عضو هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس، گفت: این هیأت در آینده‌ای نزدیک موضوعات مربوطه به نطق علی مطهری را مورد بررسی قرار می‌دهد.

غلامرضا اسداللهی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به موضوعات مطرح شده در رسانه‌ها مبنی بر شکایت تعدادی از نمایندگان مجلس از علی مطهری، گفت: قطعا هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس تمام شکایت‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهد، این موضوع هم مستثنی نیست و حتی اگر علی مطهری نماینده مردم تهران هم به خاطر موضوعات حادث شده در صحن علنی شکایتی داشته باشد، این هیأت به آن  رسیدگی می‌کند.

نماینده مردم تایباد و جاجرم در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: شاکیان و برخی افراد اعلام کرده‌اند که نطق مطهری در نشست این هفته مجلس خلاف شئونات نمایندگی بوده و برخی هم اعلام کرده‌اند که نطق این نماینده در راستای وظایف نمایندگی و بر اساس آیین‌نامه بوده است، حال باید این موضوعات در نشست آتی هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس بررسی شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.