آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
0بازدید
۱۹

نجات خريدار پرايد از دست برادران هفت ‌تيركش

نقشه دو پسر جوان براي سرقت پول‌هاي خريدار خودرو ناكام ماند.

به گزارش جوان، ساعت 11 صبح روز شنبه 29 آذر ماه امسال مأموران پليس از حادثه تيراندازي در بزرگراه شيخ‌فضل‌الله با خبر و در محل حاضر شدند. بررسي‌ها نشان داد لحظاتي قبل دو پسر‌ پرايدسوار با كلت كمري مرد ميانسالي را هدف قرار داده و  از محل گريخته‌اند. همچنين معلوم شد مرد زخمي ‌به بيمارستان منتقل شده است.

يكي از شاهدان گفت: ‌متوجه شدم مردي از صندلي جلو خودرو پرايدي كه در حال حركت بود در را باز كرد و خودش را به بيرون پرتاب كرد. سپس خودرو پرايد توقف كرد و يكي از سرنشينان آن با اسلحه كمري به سوي وي شليك‌ كرد. من و تعدادي از رهگذران به كمك مرد زخمي رفتيم و ضاربان با ديدن مردم گريختند. ما هم مرد زخمي را به بيمارستان رسانديم. تحقيقات بعدي نشان داد مجروح حادثه بعد از انتقال به بيمارستان به كما رفته است. بنابراين تحقيقات درباره اين حادثه ادامه داشت تا اينكه بعد از بهبودي ‌ به دادسراي ناحيه 34 رفت و از دو برادر جوان به اتهام اقدام به قتل شكايت كرد.

 وي گفت: من كارمند حسابداري نمايشگاه بين‌المللي هستم. مدتي قبل خودرو را فروختم تا اينكه تصميم گرفتم دوباره خودرو پرايدي را بخرم. يك روز قبل از حادثه براي خريد خودرو به مركز فروش خودرو چيتگر رفتم. ساعتي در آنجا گشتم تا اينكه دو برادر جوان را ديدم كه قصد فروش خودرو پرايدي را داشتند. بعد از كمي حرف زدن خودرو را پسنديدم و به مبلغ 13 ميليون تومان توافق كرديم. بعد از توافق، مبلغي را به عنوان وديعه دادم و قرار شد روز بعد ‌ مبلغ 13 ميليون تومان را در دفتر خانه هنگام انتقال سند به آنها بدهم. يكي از آنها به من گفت كه مالك خودرو پدرش است و به پول نقد نياز دارد به همين خاطر از من خواست تا روز قرار پول نقد با خودم بياورم.

وي ادامه داد: روز حادثه مبلغ 13 ميليون تومان پول نقد آماده كردم و طبق قرار در حوالي ميدان آزادي سوار خودرو آنها شدم تا با هم به دفترخانه برويم اما پدرشان همراه آنها نبود كه يكي از آنها گفت در دفترخانه منتظر ما است. من در صندلي جلو نشستم و يكي از برادران هم در صندلي عقب نشست.

وقتي به بزرگراه شيخ فضل‌الله رسيديم يكي از آنها در مورد 13 ميليون سؤال كرد كه به آنها گفتم همه‌اش را چك پول تهيه كرده‌ام و در محضر پرداخت مي‌كنم كه ناگهان سرنشين صندلي عقب از پشت سيمي به گردنم انداخت و به طرف خود كشيد. همان لحظه فهميدم كه در دام دو مرد جنايتكار افتاده‌ام و آنها به خاطر 13 ميليون تومان قصد قتل مرا دارند. در حالي كه داشتم خفه مي‌شدم با تلاش زياد يكي از دستانم را به سيم گرفتم و با دست ديگرم در خودرو را باز كردم و خودم را به پايين پرتاب كردم. درد شديدي دست و پايم را گرفته بود كه راننده خودرو را نگه داشت و با دنده عقب به طرف من آمد. سرنشين عقب با كلت كمري به سوي من شليك كرد كه گلوله به پهلويم اصابت كرد. پس از اين مردم به كمكم آمدند و دو برادر از ترس فرار كردند.

با طرح اين شكايت، پرونده به دستور قاضي نصرتي در اختيار كارآگاهان پليس آگاهي قرار گرفت.

كارآگاهان در تحقيقات تخصصي موفق به دستگيري صاحب خودروي دو برادر شدند. صاحب خودرو در بازجويي‌ها گفت: روز حادثه خودروام را در اختيار دو پسرم گذاشتم تا بفروشند و من در جريان اين حادثه نبودم. دو برادر هم در بازجويي‌ها به جرم خود اعتراف كردند.
 
يكي از متهمان گفت: مدتي قبل من و برادرم به يكي از شهرهاي مرزي كشور رفتيم و اسلحه كمري را خريديم. چند روز قبل از حادثه پدرم گفت كه خودروي پرايدش را بفروشيم. من و برادرم خودرو را به مركز فروش چيتگر برديم تا اينكه با شاكي به توافق رسيديم. ما وسوسه شديم تا از شاكي سرقت كنيم. از او خواستيم تا 13‌ميليون را به صورت نقدي در دفترخانه به ما پرداخت كند.

روز حادثه وقتي فهميديم 13‌ميليون تومان پول همراهش دارد، قصد داشتيم او را خفه كنيم كه موفق به فرار شد و از خودرو خودش را به پايين انداخت. پس از اين به سوي او شليك كرديم تا شناسايي نشويم اما باز هم موفق به قتلش نشديم تا اينكه دستگير شديم. متهم ديگر هم در بازجويي‌ها حرف‌هاي برادرش را تأييد كرد. دو متهم به دستور قاضي نصرتي براي تحقيقات بيشتر در اختيار كارآگاهان پليس آگاهي قرار گرفتند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۳/۱۱/۱۷ ۰۰:۱۶

معلوم نیست با این شیوه چند نفر رو کشته اند.

سرباز يكم۱۳۹۳/۱۱/۱۷ ۰۰:۰۷

الحق كه مصطفي راس گفتي بايد أينا رو بدي داعش تا قدر ملت و مردم ايران رو بدونن كسي كه اين جوريه همون ك بره به درك بهتره

حسین۱۳۹۳/۱۱/۱۶ ۱۹:۴۳

ای قوه قضائیه ترا به هر جه قسمت میدهم این جانیان را با قید ضمانت آزاد نکنی در غیر اینصورت به ملت خیانت میشود.

ناشناس۱۳۹۳/۱۱/۱۶ ۱۹:۲۴

اعدام هر دو تاشون تا درس عبرتی بشه

ناشناس۱۳۹۳/۱۱/۱۶ ۱۸:۳۳

سرقت مسلحانه =افساد فی الارض = اعدام.

ناشناس۱۳۹۳/۱۱/۱۶ ۱۷:۴۸

چقدر خدا رحمش کرده.

شاهین کاکاوند۱۳۹۳/۱۱/۱۶ ۱۵:۴۹

اگر اعدامشان نکنید به افزایش میزان جرم و جنایت در جامعه به جنایتکاران کمک کرده اید

صادق۱۳۹۳/۱۱/۱۶ ۱۵:۴۰

قتل برای 13 میلیون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۳/۱۱/۱۶ ۱۵:۲۹

اعدام چیه، مشاور یکی از حروف الفبا بشن، مگه بیچاره‌ها با خاور سرمایه‌ی ملی رو بردن!

اغا فریبرز۱۳۹۳/۱۱/۱۶ ۱۴:۳۵

اگر زبح بشوند دیگه این کار تکرار نمیشه

مصطفی۱۳۹۳/۱۱/۱۶ ۱۳:۵۲

...
یه بنده خدا با هزار امید و آرزو 13 میلیون جور کرده میخواد یه پراید بخره! باید اینجوری کنن باهاش؟

اینا رو باید داد دست داعش

ناشناس۱۳۹۳/۱۱/۱۶ ۱۳:۲۷

این نشان میدهد که این دو برادر جانی هستند ولی تازه کار بودن در اولین طعمه شان موفق نشدن ولی باتوجه تهیه اسلحه تصمیم به خلاف کاری وقتل وغارت گرفته اند نباید از این موضوع گذشت قاضی باید تصمیم باز دارنده ای بگیرد توبه گرگ مرگ است

ناشناس۱۳۹۳/۱۱/۱۶ ۱۸:۳۹

از کجا معلوم این اولین طعمه شون بوده؟
آدمکشتن به این سادگی ها نیست که آخه. مشخصه باتجربه بودن در این امر. فقط بدشانسی آوردن اینبار

عدالت خواه۱۳۹۳/۱۱/۱۶ ۱۳:۱۳

فقط اعدام

ناشناس۱۳۹۳/۱۱/۱۶ ۱۳:۰۹

مجازات حبس ابد برای این دو خائن و کثیف و جنایتکار و آدم کش و هر کدام یکصد ضربه شلاق در ملاء عام کمترین مجازات است تا برای دیگران درس عبرتی باشد و به خود حتی اجازه چنین ریسک خطرناکی هم ندهند!!!

ناشناس۱۳۹۳/۱۱/۱۶ ۱۲:۵۴

ولله قسم ، اینها رو باید به سبک داعشی کشت تا درس عبرتی برای سایرین باشد

ناشناس۱۳۹۳/۱۱/۱۶ ۱۲:۴۷

فقط اعدام

ناشناس۱۳۹۳/۱۱/۱۶ ۱۲:۰۸

فقط اعدام

ناشناس۱۳۹۳/۱۱/۱۶ ۱۲:۰۲

مجازات سخت درنظربگیرند تااخر عمرشان فراموش نکنند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.