ایران واردات برنج هندی را از سر می‌گیرد

یک مقام وزارت بازرگانی هند با اشاره به سفر اخیر هیئتی تجاری از این کشور به ایران گفت: ما مطمئنیم ایران آماده است واردات برنج از هند را ازسر بگیرد.
کد خبر: ۴۷۴۹۴۹
|
۲۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۷ 13 February 2015
|
3014 بازدید

یک مقام وزارت بازرگانی هند با اشاره به سفر اخیر هیئتی تجاری از این کشور به ایران گفت: ما مطمئنیم ایران آماده است واردات برنج از هند را ازسر بگیرد.

به گزارش تسنیم، هند که در پی توقف واردات ایران با کاهش شدید قیمت برنج تولیدی خود مواجه شده است امیدوار است ایران به زودی ممنوعیت واردات برنج از هند را لغو کند.

یک مقام وزارت بازرگانی هند به پایگاه خبری بیزینس لاین گفت: ما مطمئنیم ایران آماده است واردات برنج از هند را ازسر بگیرد و این در حالی است که فزونی عرضه در بازار داخلی ایران تاحدزیادی کاهش یافته است.

بر اساس این گزارش اخیرا گروهی از مقامات وزارت بازرگانی هند به ایران سفر کرده و در مورد صادرات مجموعه ای از کالاها از جمله برنج با همتایان ایرانی خود دیدار و مذاکره کرده اند.

در عین حال انتظار نمی رود حجم تجارت برنج هند با ایران به سطح قبل بازگردد زیرا هنوز ایران دارای ذخایر بزرگ برنج است.

راجن ساندارسان عضو انجمن صادرکنندگان برنج هند گفت: مقامات ایرانی اشاره کرده اند که احتمال دارد فرآیند ثبت عرضه کنندگان برنج باسماتی هند را از سربگیرند. احتمال دارد اطلاعیه برداشتن محدودیت ها در روز 21 مارس صادر شود.

وی یکی از اعضای هیئت هندی بود که به ایران سفر کرده است.

یک مقام وزارت بازرگانی هند نیز گفت: ما انتظار داریم 300 تا 500 هزار تن برنج به ایران صادر کنیم.

ایران در سال 2014- 2015 بالغ بر 800 هزار تن برنج از هند وارد کرده است. این رقم در سال 2013- 2014 بالغ بر 1.4 میلیون تن بود.

دولت ایران در سال مالی گذشته(اوت- سپتامبر) به دلیل افزایش تولید داخلی و وجود ذخایر گندم از سال های پیش واردات برنج هندی را متوقف کرد.


اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
با توجه به پیشنهاد ترامپ برای مذاکره با ایران، با انجام این مذاکرات در شرایط فعلی موافقید؟