آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
2بازدید
۰

دستگيري جاعلان سكه‌هاي تقلبي در ملارد

فرمانده انتظامي شهرستان ملارد غرب استان تهران از دستگيري دو برادر به جرم عرضه سكه‌هاي تقلبي در بازار ملارد، خبر داد.

به گزارش اعتماد، سرهنگ برزو همتي، فرمانده انتظامي شهرستان ملارد غرب استان تهران در تشريح جزييات اين خبر گفت: با اعلام رييس اتحاديه طلافروشان شهرستان ملارد به پليس امنيت عمومي، زنگ خطر فروش سكه‌هاي بهار آزادي تقلبي براي پليس به صدا درآمد.

رييس پليس ملارد افزود: تيم تخصصي از ماموران پليس امنيت عمومي اين شهرستان تحقيقات خود را از طلافروشي‌هاي منطقه آغاز كردند و در اين راستا با كشف سرنخ‌هايي از فروشندگان سكه‌ها، پليس موفق به شناسايي يكي از آنها و كشف محل اختفاي متهم شدند.

سرهنگ همتي ادامه داد: با شناسايي محل اختفاي متهم و كسب دستور قضايي، پليس با سرعت عمل متهم را در محل اختفايش در ملارد دستگير كرد و سه قطعه سكه تقلبي پلمب شده از منزل متهم كشف شد و وي در بازجويي‌هاي پليس، به جرمش اعتراف كرد.

 فرمانده انتظامي شهرستان ملارد غرب استان تهران اظهار داشت: متهم كه با همدستي برادرش اقدام به تهيه سكه‌هاي تقلبي مي‌كرد برادرش را به پليس معرفي كرد و در بازجويي‌هاي پليس اذعان كرد، پس از پلمب سكه‌ها، آنها را به قصد فروش به طلافروشان منطقه ملارد عرضه مي‌كرده كه قبل از هر اقدامي توسط پليس امنيت عمومي ملارد هر دو برادر دستگير شدند. با دستگيري متهمان، پرونده سكه‌هاي تقلبي بسته شد و هر دو برادر برابر دستور مقام قضايي با قرار مناسب روانه زندان شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.