آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
3بازدید
۰

شریفات: به احترام هواداران استقلال خوشحالی نکردم

مهاجم فولاد خوزستان می‌گوید به احترام هواداران استقلال بعد از گلزنی به این تیم خوشحالی نکرده است.

به گزارش ایسنا، اسماعیل شریفات بعد از پیروزی دو بر یک تیمش برابر استقلال در پاسخ به این سوال که احساسش از گلزنی به تیم سابقش چیست، بیان کرد: به هرحال من در حال حاضر بازیکن فولادم هستم و با این تیم قهرمان ایران شده‌ام و به نوعی خودم را مدیون این تیم می‌دانم. با این‌حال چون دو سال در استقلال بوده‌ام، به احترام هوادارانی که دو سال در آنجا مرا تشویق کردند بعد از گلزنی خوشحالی نکردم.

او در پاسخ به این سوال که آیا از جدا شدن از استقلال راضی است یا نه، بیان کرد: بهترین تصمیم من آمدن به فولاد بود. البته یک سری اختلافات وجود داشت که به فولاد آمدم اما این تصمیم را در نهایت خودم گرفتم.

مهاجم فولاد درباره وضعیت تیمش در لیگ برتر اظهار کرد: متاسفانه شرایط ما خوب نیست. دو بازیکن به همراه جماعتی را برابر نفت تهران نداریم. مطمئن باشید هرکس جای اسکوچیچ بود، تا الان کم آورده بود. با این امکانات باید بهتر کار می‌کردیم اما مشکلات واقعا زیاد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.