آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
4بازدید
۰

تفاهم ایران و 1+5 شکست نتانیاهو است

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی تفاهم سیاسی ایران و 1+5 در لوزان سوییس را نشانه شکست نتانیاهو و افراطیون درون آمریکا دانست.

به گزارش ایسنا؛غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی اظهارکرد: من تفاهم سیاسی ایران و 1+5 را مجموعا خوب و مثبت دیدم و ما قدردان زحمات آقای ظریف و تیمش و حمایت های مقام معظم رهبری و رییس جمهور هستیم چرا که خوشحالی را به میان مردم آوردند.

وی با تاکید بر اینکه همه باید در جهت مصالح نظام حرکت کنند، اضافه کرد: متاسفانه برخی به هر شکل ممکن می‌خواهند زحمات انجام شده و تفاهم سیاسی حاصل شده را نادیده بگیرند و در این راستا کم لطفی هایی به تیم مذاکره کننده و زحمات شبانه روزی شان صورت گرفته اما به هر حال مردم از رسانه های مختلف اخبار را تعقیب می کنند و همه قدردان تیم مذاکره کننده مورد حمایت رهبری هستند.

این نماینده مجلس ادامه داد: البته اگر مورد الزام آوری در این تفاهم باشد باید در مجلس شورای اسلامی به تصویب برسد.

جعفرزاده خاطرنشان کرد: برای اولین بار است که کشوری مشمول فصل هفت شورای امنیت شده ولی با مذاکره و بدون جنگ توانسته بیرون بیاید. این نشانه هوشمندی مسئولین دولت و مقاومت مردم است.

وی در پایان تاکید کرد: این بیانیه نشانه شکست نتانیاهو و افراطیون درون آمریکاست و جلوی بهانه جویی غرب را گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.