آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
3بازدید
۰

مصوبه منع اجرای پروتکل الحاقی باید تعیین تکلیف شود

رئیس سازمان انرژی اتمی، با اشاره به موضوعات مطرح شده درباره نحوه اجرای پروتکل الحاقی، گفت: قطعا باید برای اجرای این پروتکل، نخست مصوبه مجلس هفتم درباره منع اجرای پروتکل الحاقی تعیین تکلیف شود.

علی اکبر صالحی در گفت‌وگو با خانه ملت، در پاسخ به سؤالی درباره شرایط اجرایی شدن پروتکل الحاقی در ایران برای نظارت بر فعالیت‌های هسته‌ای، گفت: با توجه به مصوبه مجلس هفتم برای توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی، در شرایط کنونی پذیرش این پروتکل منوط به تعیین تکلیف این مصوبه است.

رئیس سازمان انرژی اتمی، ادامه داد: قطعا در آینده نزدیک باید شرایط مصوبه دوره هفتم پارلمان، در مجلس کنونی تعیین و تکلیف شود.

این در حالی است که بر اساس عهدنامه ۱۹۶۹ که به معاهدات همه کشور‌ها بر می‌گردد، کشورهای مختلف در معاهدات اول مذاکره می‌کنند بعد از آن که روسای دولت یا نماینده آن‌ها امضا می‌کنند، باید به تصویب مجلس برسد، بنابراین در صورت تصویب به شورای نگهبان می‌رود و در صورت تایید شورای نگهبان مثل قانون لازم‌الاجرا می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.