آخرین خبرنخستین زنی که رئیس‌جمهور بلغارستان شد
0بازدید

ابلاغ قانون عفاف و حجاب به ادارات

رئیس بسیج جامعه زنان با اشاره به ابلاغ قانون عفاف و حجاب از سوی وزارت کشور به ادارات آن را اقدام شایسته‌ای در جهت ترویج عفاف و حجاب در کشور و افزایش حضور اجتماعی زنان در جامعه دانست.

رئیس بسیج جامعه زنان با اشاره به ابلاغ قانون عفاف و حجاب از سوی وزارت کشور به ادارات آن را اقدام شایسته‌ای در جهت ترویج عفاف و حجاب در کشور و افزایش حضور اجتماعی زنان در جامعه دانست.

مینو اصلانی در گفت و گو با خبرگراری فارس با اشاره به ابلاغ قانون عفاف و حجاب به ادارات از سوی وزارت کشور آن را اقدام شایسته‌ای دانست و گفت: قرار است مفاد آن در اختیار سازمان بسیج جامعه زنان قرار گیرد.

وی ادامه داد: این اقدام می‌تواند در جهت تقویت موضوع عفاف و حجاب در جامعه تأثیر مثبتی داشته باشد و حرکت بسیار مثبت و راه به جلویی است که کمک می‌کند زنان عفیف جامعه ما در آرامش خاطر فعالیت و حضور اجتماعی خود را انجام دهند.

رئیس بسیج جامعه زنان افزود: قرار بود همچنین وزارت بهداشت در دوره‌های آموزشی که برای مدیران بیمارستان‌ها برگزار می‌کند دو واحد عفاف و حجاب بگنجاند که البته هنوز گزارش‌های آن به ما نرسیده است و ما پیگیر اجرای این مورد نیز هستیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.