آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
6بازدید
۰

پیگیری برای موافقت با فروش سهام پدیده شاندیز

نماینده مردم بجنورد، راز و جرگلان، گرمه، جاجرم و مانه و سملقان در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگر سخنان خود به مشکل پدیده شاندیز نیز اشاره کرد و گفت: در پیگیری‌های انجام‌شده، به دنبال این هستیم تا با فروش سهام پدیده شاندیز موافقت شود.

عضو کمیسیون برنامه‌وبودجه مجلس شورای اسلامی گفت: برای حل مشکل میزان و پدیده شاندیز در هفته گذشته نشستی برگزار شد.

موسی‌الرضا ثروتی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد اظهار داشت: پیشنهاد نمایندگان خراسان این است که میزان منحل نشود و درخواست ما نیز منتفی شدن انحلال این موسسه مالی است.

نماینده مردم بجنورد، راز و جرگلان، گرمه، جاجرم و مانه و سملقان به برگزاری نشست برای حل مشکل میزان و پدیده شاندیز در هفته گذشته اشاره کرد و گفت: در این نشست که با حضور مدیرعامل پدیده، قائم‌مقام مدیرعامل میزان و نیز نمایندگان سه استان خراسان رضوی، شمالی و جنوبی برگزار شد، راهکارهای مختلف موردبررسی و بحث قرار گرفت.

ثروتی تصریح کرد: یکی از پیشنهادها برای حل مشکل میزان، ورود سرمایه‌گذار جدید و خرید سهم سهامداران است.

نماینده مردم بجنورد، راز و جرگلان، گرمه، جاجرم و مانه و سملقان در مجلس شورای اسلامی گفت: با خرید 2 هزار میلیارد تومان از سهم میزان توسط سرمایه‌گذار، مشکلات این موسسه هم حل می‌شود؛ پیشنهاد دیگر، ادغام میزان با یک موسسه و صندوق دیگر است.

ثروتی افزود: این پیشنهادها به رئیس‌جمهور، رئیس‌کل بانک مرکزی و وزیر اقتصاد داده شد و قرار است هرکدام از آن‌ها برای تدبیر حل مشکل موردبررسی قرار گیرد.

نماینده مردم بجنورد، راز و جرگلان، گرمه، جاجرم و مانه و سملقان در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگر سخنان خود به مشکل پدیده شاندیز نیز اشاره کرد و گفت: در پیگیری‌های انجام‌شده، به دنبال این هستیم تا با فروش سهام پدیده شاندیز موافقت شود.

ثروتی گفت: قرار است با ارزیابی اموال و املاک پدیده توسط دادستانی و قیمت‌گذاری بر روی آن، با حفظ حقوق مردم و سهامداران نسبت به فروش سهام پدیده تصمیم‌گیری شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.