آخرین خبرتحریم‌های جدید دولت ترامپ علیه ایران پس از شکست انتخاباتی
3بازدید
۱

افشارزاده: منتظر روشن شدن تکلیف استقلال هستم

مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: ما به کارمان ادامه می‌‌دهیم و روند مذاکره با مربیان متوقف نشده است

افشارزاده: روند مذاکرات با مربیان متوقف نشده است/ منتظر روشن شدن تکلیف استقلال هستم
مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: ما به کارمان ادامه می‌‌دهیم و روند مذاکره با مربیان متوقف نشده است.
 خبرگزاری فارس: افشارزاده: روند مذاکرات با مربیان متوقف نشده است/ منتظر روشن شدن تکلیف استقلال هستم

بهرام افشارزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره حضورش در وزارت ورزش گفت: امروز برای رسیدگی به برخی امور و کارهایم در وزارت ورزش حضور پیدا کردم.
وی در پاسخ به این سوال که تکلیف وضعیت مدیریتی باشگاه استقلال به کجا رسید، گفت: منتظر هستیم تا وزارت ورزش تصمیم خود را بگیرد. احتمال زیاد شنبه این قضیه تکلیفش روشن می‌شود.

مدیرعامل استقلال در جواب به این پرسش که آیا حاضر است با توجه به شرایط در این باشگاه بماند یا خیر، عنوان کرد: باید ببینم سیاست وزارت ورزش به چه صورت است. فعلاً که در تعطیلات هستیم و منتظرم تا این چند روز هم تمام شود و بعد تصمیم‌گیری کنیم.

افشارزاده در مورد اینکه آیا تا زمانی که تکلیف هیأت مدیره مشخص نشود از مذاکره با مربیان مورد نظر دست کشیده یا خیر،‌ گفت: ما روند مذاکرات را متوقف نکرده‌ایم و به کار خود ادامه می‌دهیم. ما امیدوار هستیم که هر چه زودتر تکلیف استقلال روشن شود چون ادامه این روند به باشگاه لطمه می‌زند. ما هم منتظریم تا روزهای آینده برسد و بدانیم وزارت ورزش چه تصمیمی گرفته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۴/۰۳/۱۴ ۲۳:۴۵

همه زمان به نفع سپاهان پيش ميره

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.