آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
3بازدید
۰

روسيا اليوم: برخي از هيئت هاي حوثي به نشست ژنو نيامده اند

وی افزود: هیئت شرکت کننده دولت مستعفی یمن در این نشست بر اجرای قطعنامه 2216 سازمان ملل تاکید دارد بنابراین جلسات همچنان با اسماعیل ولد شیخ احمد نماینده ویژه سازمان ملل در امور یمن ادامه دارد.

خبرنگار شبکه تلویزیونی روسیا الیوم گزارش داد؛ برخی از هیئت های حوثی برای رایزنی به نشست ژنو نیامده اند.

«دینا ابی صعب» در گزارشی گفت: پس از پایان نشست بان کی مون دبیر کل سازمان ملل با روزنامه نگاران، اسماعیل ولد شیخ فرستاده ویژه سازمان ملل در یمن ماموریت رایزنی ها بین دوطرف بر عهده گرفت.

وی افزود: برخی از هیئت های حوثی به دلایل سیاسی در این نشست شرکت نکردند بنابراین ما اطلاعاتی از این جزئیات در این باره و کارشکنی آنها نداریم.

وی افزود: هیئت شرکت کننده دولت مستعفی یمن در این نشست بر اجرای قطعنامه 2216 سازمان ملل تاکید دارد بنابراین جلسات همچنان با اسماعیل ولد شیخ احمد نماینده ویژه سازمان ملل در امور یمن ادامه دارد.

وی خاطر نشان کرد: اطلاعات اولیه حاکی از آن است که سازمان ملل ابتدا بر آتش بس تاکید دارد تا بعد درباره مسائل دیگر بحث و گفتگو شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.