آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
2بازدید
۰

تلویزیون 20دقیقه به احمدی‌نژاد وقت داد، به بقیه، نه

وی درباره سه کاندیدای دیگر و درخواست آنها نیز تصریح کرد: تا به حال فقط محسن رضایی توسط نامه‌ای درخواست وقت کرده، ایشان هم 45 دقیقه خواسته اما بعد از مباحثات ما مشخص شد که ایشان تنها 88 ثانیه وقت دارند که در تلویزیون حضور پیدا کنند.

صدا و سیما 20دقیقه به او وقت داد تا از خود دفاع کند.

یک منبع آگاه در گفت‌وگو با فارس گفت: نامه محمود احمدی‌نژاد توسط مهدی کلهر به صدا و سیما ارسال شده که در آن تقاضای 45 دقیقه وقت تلویزیونی شده بود.

وی افزود: اما پس از بررسی‌های انجام شده و بر اساس نظر صدا و سیما تنها 1030 ثانیه علیه او در مناظرات تلویزیونی صحبت شده و همین اختلاف نظر منجر شده تا هنوز تصمیمی برای حضور احمدی‌نژاد در تلویزیون گرفته نشود.

این منبع مطلع در ادامه گفت‌وگوی خود اظهار داشت: تنها صحبت‌هایی که در مناظرات انجام شده منظور نظر صدا و سیماست درحالی که دفتر رئیس جمهور تمام صحبت‌های کاندیداها در سایر برنامه‌های انتخاباتی منظور کرده است.

وی درباره سه کاندیدای دیگر و درخواست آنها نیز تصریح کرد: تا به حال فقط محسن رضایی توسط نامه‌ای درخواست وقت کرده، ایشان هم 45 دقیقه خواسته اما بعد از مباحثات ما مشخص شد که ایشان تنها 88 ثانیه وقت دارند که در تلویزیون حضور پیدا کنند.

وی درباره سرانجام حضور احمدی‌نژاد در تلویزیون گفت: در هر حال تلویزیون بنابر تصمیمات اتخاذ شده 20دقیقه وقت به ایشان داده است و ایشان مخیر هستند که تا قبل از ساعت 24 امشب از این زمان استفاده کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.