آخرین خبربازداشت یک مدیر در استان فارس به اتهام قاچاق سوخت
1بازدید
۰

هویت ۳ نفر از کشته‌شدگان سیلاب نامشخص است

هویت ۳ نفر از کشته شدگان سیلاب یکشنبه در تهران و البرز هنوز مشخص نشده است و چینی‌ها به دنبال گرفتن نامه از سفارتشان هستند تا جنازه مرد چینی را تحویل بگیرند.

هویت ۳ نفر از کشته شدگان سیلاب یکشنبه در تهران و البرز هنوز مشخص نشده است و چینی‌ها به دنبال گرفتن نامه از سفارتشان هستند تا جنازه مرد چینی را تحویل بگیرند.

به گزارش خبرگزاری فارس، در حالیکه هنوز جستجوها برای یافتن اجساد مفقودین سیلاب ادامه دارد، هنوز هویت 4 نفر از کشته شدگان سیلاب روز یکشنبه در پزشکی قانونی مشخص نشده است.

پیگیری‌های خبرنگار فارس حاکی از این مسئله است که اگر چه تعدادی از خانواده‌های مفقودین برای شناسایی اجساد کشته‌شدگان سیلاب به پزشکی قانونی مراجعه کرده‌اند، اما هنوز هویت 3 نفر آنها نامشخص مانده است.

از این اجساد 2 نفر در تهران و یک نفر در پزشکی قانونی استان البرز هستند که هنوز هویت آنها نامشخص مانده است.

جسد چهارم نیز متعلق به یکی از کارگران چینی بزرگراه تهران - شمال است که خود چینی‌ها در پی اخذ نامه از سفارت چین برای تحویل گرفتن جسد هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.