آخرین خبرساخت افزایشی؛ مسیر تازه فولاد مبارکه برای خلق کسب‌وکارهای جدید و تحول در تولید صنعتی
4بازدید

ادعای رئیس ائتلاف مخالفین سوریه درباره مذاکره با روسیه

رئیس گروه موسوم به ائتلاف ملی مخالفان سوری از گفتگو با مقامات روسی درباره شرایط مرحله انتقالی در سوریه خبر داد.

به گزارش شبکه تلویزیونی الحدث، خالد خوجه که در راس هیئتی از ائتلاف مخالفان سوری به مسکو سفر کرده است در دیدار با سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه افزود: پایه و اساس مرحله انتقالی در سوریه مصوبات کنفرانس ژنو یک است.

خوجه گفت: ما نماینده انقلاب سوریه، ملت سوریه و مخالفان سوریه هستیم. ما به مسکو آمدیم تا موضع ائتلاف ملی مخالفان را درباره روند انتقال سیاسی در سوریه بیان کنیم. تغییر در سوریه باید بر اساس اصول بیانیه کنفرانس ژنو یک باشد که بر توافق برای تشکیل دولت انتقالی با اختیارات کامل اجرایی تاکید دارد.

وی خاطر نشان کرد: ما هر طرحی را که شامل کنار رفتن بشار اسد از قدرت نباشد نخواهیم پذیرفت و هرگز از این موضع عقب نشینی نمی کنیم و حاضر به مذاکره درباره آن هم نیستیم. بشار اسد مشکل اصلی است و نمی تواند بخشی از حل بحران سوریه باشد. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.