آخرین خبرتماس ترامپ و نتانیاهو با تمرکزیت بر ایران
4بازدید

شرط اسنودن برای بازگشت به آمریکا

مقاطعه کار سابق آژانس امنیت ملی آمریکا گفت: تنها در صورتی به خاک ایالات متحده آمریکا پا می گذارم که مطمئن باشم دادگاهی که قرار است در آن حاضر شوم، عادلانه است.

مقاطعه کار سابق آژانس امنیت ملی آمریکا گفت: تنها در صورتی به خاک ایالات متحده آمریکا پا می گذارم که مطمئن باشم دادگاهی که قرار است در آن حاضر شوم، عادلانه است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک،‌ "ادوارد اسنودن،" مقاطعه کار سابق آژانس امنیت ملی آمریکا در مصاحبه با شبکه خبری الجزیره به مساله بازگشتش به آمریکا اشاره کرد و گفت تنها در صورت تضمین برگزاری دادگاهی عادلانه به کشور بازمی‌گردد.

اسنودن جوان در سال 2013 اطلاعات محرمانه درباره جاسوسی و شنود گسترده و غیرقانونی مکالمات و جمع آوری اطلاعات اینترنتی میلیون ها تن از شهروندان آمریکایی و مقام های جهان را توسط آژانس امنیت ملی آمریکا افشا کرد و باعث خشم سران این کشور شد.

در صورتیکه وی به آمریکا بازگردد، به اتهام خیانت به کشور، جاسوسی و افشای اطلاعات محرمانه دولت آمریکا به 30 سال حبس محکوم می‌شود.

این مقاطعه کار جوان آژانس امنیت ملی آمریکا ادامه داد: من باز هم می گویم که تنها چیزی که از دولت واشنگتن در ازای بازگشتم به ایالات متحده می خواهم، تضمین برگزاری دادگاهی عادلانه است.

وی همچنین گفت که نه خودش و نه مردم و دولت آمریکا علاقه ای به یک دادگاه نمایشی که در حال حاضر در دستور کار دولت است، ندارند.

در ژوئیه سال جاری میلادی، وکیل اسنودن به اسپوتنیک گفته بود که موکلش به دنبال بازگشت به آمریکا است اما نمی تواند تنها به گفته های مقام های مسئول در برگزاری یک دادگاه آزاد و عادلانه بسنده کند.

در 2013، اسنودن پناهندگی موقت در روسیه را کسب کرد و یک سال بعد موفق شد تا اقامت سه ساله دائمی در این کشور را دریافت کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.