آخرین خبرواکنش نمایندگی ایران در وین به ادعای گروسی
1بازدید
۰

در ادامه اعتصاب خلبانان لوفت هانزا

شرکت هواپیمایی لوفت هانزای آلمان اعلام کرد ۸۴ پرواز مسافت طولانی را به خاطر اعتصاب خلبانانش لغو می‌کند.

در ادامه اعتصاب خلبانان لوفت هانزا
شرکت هواپیمایی لوفت هانزای آلمان اعلام کرد ۸۴ پرواز مسافت طولانی را به خاطر اعتصاب خلبانانش لغو می‌کند.

به گزارش فارس، شرکت هواپیمایی لوفت هانزای آلمان اعلام کرد که 20 هزار مسافر تا امروز سه‌شنبه بابت لغو پروازها زمین‌گیر می‌شوند.

 به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس» اتحادیه خلبانان آلمان (Vereinigung Cockpit) می‌گوید اعتصاب‌ها در پروازهای مسافت کوتاه و متوسط تا چهارشنبه ادامه خواهد یافت. این در حالی است که 5400 خلبان این شرکت ضمن موافقت با پیشنهاد لوفت هانزا برای افزایش سن بازنشستگی به شصت سال، خواهان افزایش حقوق هستند. این خلبانان همچنین مخالف بازسازی شرکت لوفت هانزا می‌باشند.

 «مارکوس واهل» سخنگوی اتحادیه خلبانان در این باره گفت: «ما در گذشته سیاست محدود را دنبال کردیم و در حال حاضر هم همین کار را می‌کنیم اما اگر لوفت هانزا واکنشی نشان ندهد، برنامه‌های دیگری برای آینده در نظر می‌گیریم. »

 از سوی دیگر «باربارا شادلر» سخنگوی لوفت هانزا گفت: «در روزهای اخیر پیشنهادهایی در رابطه با تمام مسائل مورد بحث مطرح کرده‌ایم. اتحادیه باید با ما وارد مذاکره می‌شد اما واکنش آن‌ها اعتصاب و لغو پروازهای طولانی بود و حالا در فکر لغو پروازهای کوتاه هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.