آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
1بازدید
۰

رایزنی روحانی و سلطان عمان درباره یمن

رئیس‌جمهور با بیان اینکه وضعیت انسانی در یمن از سطح فاجعه معمولی بالاتر رفته است،‌گفت: به مناسبت عید سعید قربان هر چه سریعتر آتش‌بس در یمن با هدف کمک‌رسانی به مردم مظلوم این کشور برقرار شود.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه وضعیت انسانی در یمن از سطح فاجعه معمولی بالاتر رفته است،‌گفت: به مناسبت عید سعید قربان هر چه سریعتر آتش‌بس در یمن با هدف کمک‌رسانی به مردم مظلوم این کشور برقرار شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، حجت‌الاسلام  حسن روحانی روز سه‌شنبه در گفت‌وگوی تلفنی با قابوس بن سعید سلطان کشور پادشاهی عمان، ضمن تبریک عید سعید قربان ، به جایگاه ممتاز عمان در عرصه همکاری‌های منطقه‌ای اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران علاقه مند است بویژه در دوره پساتحریم ، روابط خود را با کشور دوست و برادر عمان در بخش های مختلف به ویژه تجاری و اقتصادی تحکیم بخشد.

رئیس‌جمهور با قدردانی از نقش سازنده عمان در منطقه ،تقویت همکاری‌های منطقه‌ای جهت پایان دادن به بحران‌های منطقه را ضروری خواند و اظهارداشت: همکاریهای منطقه‌ای تهران و مسقط بویژه برای بازگشت صلح و ثبات به منطقه بسیار موثر و مهم است.

روحانی همچنین با تقدیر از مواضع منطقه‌ای عمان بویژه در خصوص بحران یمن و ارسال کمکهای انسان‌دوستانه برای مردم این کشور اظهار امیدواری کرد با کمک عمان صلح و ثبات بار دیگر به یمن بازگردد و مردم این کشور بتوانند در آرامش زندگی کنند.

رئیس‌جمهور همچنین با انتقاد شدید از حمله هوایی نیروهای مهاجم به مردم بیگناه و زیربناهای یمن بویژه اماکن دیپلماتیک خاطرنشان کرد: از اینکه نیروهای مهاجم به یمن به هیچ یک از مقررات و عرف بین‌المللی توجه ندارند نگران هستیم و این اقدامات بویژه حمله به اماکن دیپلماتیک به عنوان اقدامی ناصحیح و غیرانسانی باید شدیدا محکوم شود.

روحانی ابراز امیدواری کرد که با تلاش‌های عمان و به ویژه شخص سلطان قابوس و سایر کشورهای صلح دوست، به مناسبت عید سعید قربان هر چه سریعتر آتش‌بس در یمن با هدف کمک رسانی به مردم مظلوم این کشور برقرار شود چراکه وضعیت انسانی در یمن از سطح فاجعه معمولی بالاتر رفته است و ما بسیار متاسف هستیم که جامعه بین المللی نسبت به آتش‌بس در این کشور و اقدامات انسان‌دوستانه اقدام جدی به عمل نمی‌آورد.

قابوس بن سعید، سلطان کشور پادشاهی عمان نیز در تماس تلفنی خود با تبریک عید سعید قربان و موفقیت مذاکرات هسته ای گفت: عمان امیدوار است که در دوران پساتحریم سطح همکاریهای خود را با جمهوری اسلامی ایران بیش از پیش گسترش دهد.

سلطان عمان در ادامه با تاکید بر تداوم رایزنی های کشورش برای برقراری صلح و ثبات در یمن تصریح کرد: دیپلماسی پیوسته بهترین راه برای حل مشکلات بویژه در منطقه است و ما به کمکهای انساندوستانه خود به مردم یمن ادامه می دهیم و معتقدیم مشکل یمن باید از طریق میز مذاکره و با حضور گروههای یمنی حل شود.

وی به حمله هوایی نیروهای مهاجم به اماکن دیپلماتیک در یمن اشاره کرد و گفت: مسقط این حملات را به شدت محکوم می کند و خواهان توقف سریع این گونه رفتارها است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.