نماينده دایم آمريكا در سازمان ملل:
اوضاع در ايران بد بود، اما اكنون بدتر شده است!
او درباره سخنان اخیر محمود احمدينژاد نیز گفت: او ميخواهد موضوع داخلي ايران را به آمريكا و اروپا نسبت دهد و اين در حالي است كه انتخابات، صرفا مسألهای داخلي است و ارتباطي با بیرون از كشور ندارد.

«سوزان رايس»، نماينده دایم آمريكا در سازمان ملل گفت: متأسفم كه بگويم اوضاع در ايران بد بود، اما اكنون بدتر شده است!
به گزارش خبرنگار «تابناک»، او كه با تلويزيون «سي.بي.اس» سخن ميگفت، شاهد خود برای این ادعا را اینگونه بیان کرد: تا چند روز پیش، مردم ايران، كاملا آزاد صداي خود را به مسئولان ميرساندند، اما اكنون تظاهرات در ايران ممنوع شده و معترضان را در خيابانهاي تهران نمیبینيم و من بر این باورم که بايد دولت ايران، زمینهای فراهم آورد كه زنان جوان و پير، مردان جوان و پير و مذهبيها و سكولارها، بتوانند آزادانه صداي خود را بلند كنند.
رايس افزوده است: رخداد مهمي در ايران در حال روی دادن است و در آينده، نتايج آن را به خوبي خواهيم ديد.
او درباره سخنان اخیر محمود احمدينژاد نیز گفت: او ميخواهد موضوع داخلي ايران را به آمريكا و اروپا نسبت دهد و اين در حالي است كه انتخابات، صرفا مسألهای داخلي است و ارتباطي با بیرون از كشور ندارد.
نماينده دایم آمريكا در سازمان ملل، بار ديگر از پرونده هستهاي ايران سخن گفت و افزود: ايرانيها براي اينكه امنيت خود را تأمين كنند، بهتر است از فعاليتهاي اتمي پرهيز نمایند.
سخنان متناقض شخصیتهای سیاسی و مقامات دولتی آمریکا در روزهای اخیر، نشان ميدهد كه آنها هيچ تحليلي از شرايط ايران نداشته و در عين حالي كه معتقدند موضوع انتخابات ايران، مسألهای داخلي است، همواره با اظهارنظرهايي درباره این انتخابات، نوعی مداخلهجویی را در اذهان تداعی میکنند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
در این حجم بزرگ بی خبری و بایکوت وفیلتر و...از تابناک انتظار مره که فعالیتش رو گسترده تر وفرا جناحی تر کنه وخلاصه باز تر عمل کنه.مسولیت اطلاع رسانی اکنون سنگین وسنگین تر شده.
بی سواد ؛ سوزان رایس خانومه؛ نه آقا.
این خانم نه آقا .حواستو جمع کن
در مورد نظر یکی از خواننده ها رایس آقا نیست خانومه....
تیترخبرهمانطوریکه انتخاب شده درست است ولی برای کی ؟؟؟ برای امریکائیها
تابناک عادت دارد که اگر 1000 نظر بدهید منتشر نکند اما اگر در یکی از نظراتتان از آنها به دلیل عدم انتشار نظر گلایه کنید نظر را منتشر نماید تا ثابت کند که نظر مخالف را شنیده و منتشر کرده است.
وقتي رئيس جمهور ايران از فروپاشي قريب الوقوع آمريكا صحبت مي كنه از نماينده آمريكا چه انتظاري داريد كه در مورد وضع فعلي ايران نظري نده؟
من بارها اینجا نظر دادم ! نه یه کسی توهین کردم ، نه در موردی تند رفتم ! نه از کسی بدگویی کردم ! اما شما منتشر نکردید ! شما با منطق مخالفید !؟ چرا حرفهای من رو منتشر نمی کنید ! اگر آزادید چرا اعتراضها را پوشش نمی دید ! چرا بیانیه های مخالفان مثل آقای کروبی و موسوی و ... را منتشر نمکینید ! اگر آزادید چرا...؟!
من دیگه سایت شما را نمی خوانم ! بهتر همون بی بی سی طرفدار انگلیس رو ببینیم اینا حداقل حرفهای ما رو پخش می کنند !
خداحافظ صداوسیما !
خداحافظ ایسنا !
خداحافظ ایرنا !
خداحافظ تابناک !!!!!!!!!!!!
آخه ما نخواهیم شما(آمریکا) نظر بدید کی را باید ببینیم؟
اگر نماینده هیتلر هم حرف منطقی بزند باید پذیرفت.به نظرم نیازی به علامت تعجب در تیتر نبود!
آقای رایس اگر انتخابات یک موضوع داخلی است پس جناب عالی غلط می کنید که اظهار نظر میکنید.
فضولا مگر ازین اغتشاشات نفع نبردید ؟ مگر تحریک نکردید. بیشتر فضولی بهتون نیومده
اين چجور مطلب نوشتن است؟؟؟؟
تير و تخته رو به هم مي دوزيد؟؟؟
شتر در خواب بيند پنبه دانه...گهي لف لف خورد گه دانه دانه
رفتار به اصطلاح نيروهاي امنيتي هر انساني را ازار ميده خارجي باشه يا داخلي فقط كافيه انسان باشه
باز همین قدر که می فهمه انتخابات یک مسأله داخلی است جای شکرش باقیه
اگر اين پاراگراف آخري رو نمينوشتين فكر ميكرديم خدايي نكرده دارين خبررسوني ميكنين
پاراگراف آخر و تحلیل شما هیچ گونه ارتباطی به متن موجود و سخنان بیان شده ندارد.
درسته
بد نیست این بانو کمی تلویزیون های محلی خودشان را ملاحظه بفرمایند تا متوجه شوند از بزرگ تا کوچک مملکتشان چقدر در این انتخابات که به گفته ایشان صرفا مسأله داخلي ایران بوده و ارتباطي با بیرون از كشور نداشته ،تا چه اندازه معقولانه برخورد کرده اند!!!البته برای ما زیاد هم بد نشد چون با این دسیسه چینی های آنها و سایر دوستانشان(انگلیس و فرانسه و اسراییل) دوست و دشمن خود را در این مملکت همیشه اسلامی بهتر شناختیم.
این یک کلام هم از خود عروس و بازناکی مادر عروس بیتشر دادو قال کرد.....
من كه تناقضي نمي بينم . اول سعي داشتن بگن ما كاري به ايران نداريم . حالا ميگن داريم
قطعا آنها هميشه سعي در مداخله دارند و خواهند داشت. حاصل اين مداخله اين است كه عده اي بهانه براي ساكت كردن ديگران پيدا ميكنند و با عدم اقناع افكار عمومي و برخورد خشن بهانة مداخله به اجنبي ميدهند.
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.