آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
1بازدید
۰

هشدار به ساکنان منازل در معرض سیل‌

مدیرکل بحران استاندار ایلام گفت : شهروندانی که احتمال می‌دهند منزل مسکونی آنها در معرض آب‌گرفتگی است شب را در منازل ایمن‌تر به صبح برسانند.

هشدار به ساکنان منازل در معرض سیل‌
مدیرکل بحران استاندار ایلام گفت : شهروندانی که احتمال می‌دهند منزل مسکونی آنها در معرض آب‌گرفتگی است شب را در منازل ایمن‌تر به صبح برسانند.

مهندس «احمد کرمی» در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه ایلام، اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی احتمال بارندگی ، آب گرفتگی و سیل مجدد وجود دارد.

وی با بیان اینکه 291 میلیمتر در ایلام بارش داشته‌ایم، از مردم خواست از خروج‌های غیرضروری از منزل خودداری و در صورتی که احتمال می‌دهد منزل مسکونی آنها در معرض آب‌گرفتگی است شب را به اتفاق خانواده در منازل ایمن‌تر به صبح برسانند.

مدیرکل بحران استانداری نیاز ایلام را در این شرایط ماشین آلات سنگین و امکانات عنوان کرد و گفت: متاسفانه در این حادثه سه نفر جان خود را از دست داده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.