آخرین خبرمثله شدن پسر آبادانی به دست پدرش
3بازدید

اولویت دولت و مجلس باید حل مشکلات اقتصادی باشد

عضو کمیسیون اقتصادی و نماینده مردم فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی گفت: اولویت دولت و مجلس باید حل مشکلات اقتصادی باشد تا به این وسیله اشتغال و معیشت مردم بهبود یابد.

به گزارش ایرنا؛ ناصر عاشوری افزود: اولویت دیگری به نظر نمی رسد و اگر دیگر موارد مانند مسکن و جوانان را قائلیم؛ اینها به مقوله اقتصادی مربوط می شوند.

وی توضیح داد: در شرایط مناسبی به لحاظ اقتصادی نیستیم، بدترین حالت اقتصاد یکجانبه این است که همزمان رکود و تورم را داشته باشد و ما در سال های اخیر (93 و 94) شاهد این دو مولفه بودیم که در اقتصاد بروز و ظهور پیدا کرد.

عاشوری اضافه کرد: با روی کار آمدن دولت یازدهم، با سیاست های پولی و مالی که داشت توانست جلوی تورم را بگیرد، اما در برون رفت از رکود اقتصادی هنوز به صورت ملموس اتفاق خاصی نیفتاده است و ساز و کارهای لازم را نیاز دارد که یکی از این ها بسته برون رفت از رکود بود که توسط مجلس شورای اسلامی تنظیم و به دولت ابلاغ شد.

این نماینده مجلس ادامه داد: برون رفت از رکود نیازمند الزاماتی است که ممکن است آیتم های متفاوتی داشته باشد؛ نسخه ساده و معمولی نمی توان برای این موضوع پیچید و مباحث داخلی و هماهنگی تیم اقتصادی دولت و نگرش به اقتصاد مقاومتی می تواند راهکارهای مناسبی باشد.
وی گفت: بحث برجام انتظار بیجایی را در جامعه القا و ایجاد کرده که تمام مشکلات اقتصادی جامعه حل می شود؛ ممکن است راهکارهایی مانند گشایش ارزی، روابط بانکی یا ورود ماشین آلات و فناوری جدید در تجارت را تسهیل کند؛ اما آیتم های متفاوتی باید در اقتصاد لحاظ شود که بتواند بازار رکود ما را تحرک بخشیده و به طرف رونق پیش رویم.

نماینده فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی گفت: بخشی ممکن است نیازمند تزریق نقدینگی باشد که باید پله کانی کنترل و حساب شده صورت گیرد تا باعث تورم مضاعف برای جامعه نشود.

وی افزود: احساس می کنیم با همین شرایط پیش رو برای سال 94 و نیمه نخست سال 95اتفاق خاصی صورت نگیرد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بحث دیگر بازار پولی و مالی و بانک هاست که با جلسه ای که با وزیر اقتصاد داشتیم قرار شد کاهش نرخ بانکی به صورت پلکانی صورت گیرد.

وی ادامه داد: بر اساس نرخ تورم که بانک مرکزی نیمه دوم سال 93 آن را 16 درصد اعلام کرده بود به تازگی در نیمه نخست امسال زیر 14 و 15 درصد اعلام کرده که با یکی دو درصد کارمزد نرخ سود بانکی گرفته شود.

وی گفت: این کاهش می تواند برای سرمایه گذارانی که در تولید، خدمات، کشاورزی و صنعت سرمایه گذاری می کنند انگیزه ایجاد کند تا اشتغال موجود را سرپا نگه داشته و سرمایه گذاری جدید را انجام دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.