آخرین خبرقیمت خودرو در بازار امروز 13 آبان ماه
1بازدید

توافق اوباما و پوتین درباره آتش بس در سوریه

به دنبال دیدار رئیس جمهوری آمریکا و ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه در حاشیه نشست جی 20 در آنتالیای ترکیه، کاخ سفید طی بیانیه‌ای جزئیاتی از این دیدار را منتشر کرد.

به دنبال دیدار رئیس جمهوری آمریکا و ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه در حاشیه نشست جی 20 در آنتالیای ترکیه، کاخ سفید طی بیانیه‌ای جزئیاتی از این دیدار را منتشر کرد.

به گزارش فارس به نقل از رویترز، به دنبال دیدار نیم ساعته باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا و ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه در حاشیه نشست جی 20 در آنتالیای ترکیه، کاخ سفید طی یک بیانیه جزئیاتی از این دیدار را منتشر کرد.

بر اساس این بیانیه، اوباما در این دیدار خواستار نابودی داعش شده و از پوتین خواسته است که به تلاشهای تازه برای مقابله با داعش بپیوندد و بر جنگ با گروههای تکفیری در سوریه متمرکز شود.

این درحالیست که نیروی هوایی روسیه از روز 30 سپتامبر سال جاری حملات گسترده خود را علیه مواضع تروریستها در سوریه آغاز کرده است.

کاخ سفید همچنین اعلام کرد که روسای جمهوری آمریکا و روسیه در این دیدار بر نیاز به یک راه خل سیاسی انتقالی در مورد بحران سوریه توافق کرده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.