آخرین خبرمورینیو به ستایش ستاره رئال پرداخت
2بازدید
۰

7 کشته در پی خروج هواپیمای باری از باند در کنگو

دست کم 7 تن به علت خروج یک فروند هواپیمای باری از باند پرواز در فرودگاهی در مرکز این کشور و بر خورد آن با خانه های اطراف، کشته شدند.

7 کشته در پی خروج هواپیمای باری از باند در کنگو
یک شبکه رادیویی کنگو روز جمعه گزارش داد که دست کم 7 تن به علت خروج یک فروند هواپیمای باری از باند پرواز در فرودگاهی در مرکز این کشور و بر خورد آن با خانه های اطراف، کشته شدند.

به گزارش ایرنا به نقل از آسوشیتدپرس از کینشازا، ساکنان به شبکه رادیویی تاپ کنگو اف ام گفتند: این هواپیما به دلیل شرایط نامساعد آب وهوایی در وسط باند پرواز به زمین نشست و سپس از آن خارج شد.

به گفته آلفونسه نگویی کاسانجی استاندار مبوجی - مایی، این هواپیما پیش از فرود نهایی، چند بار برای فرود تلاش کرده بود و تحقیقات در باره این حادثه شروع شده است.

دولت کنگو افزود: 4 خدمه این هواپیما آسیبی ندیده اند.

این شبکه رادیویی افزود: هواپیمای ایرباس ای 310 به شرکت هواپیمایی باربری خصوصی «سرویس ار» تعلق داشته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.