آخرین خبرپزشکیان: شخصاً دغدغه دارم که برق مورد نیاز زنجیره تولید قطع نشود
3بازدید
۰

گفتگو

پشت پرده عوض کردن کلید در خانه کرار و سرقت دلارهایش

سرپرست باشگاه استقلال در مورد پشت پرده اتقاقاتی که برای بازیکن عراقی این تیم رخ داده است توضیحاتی ارائه و تاکید کرد که هیچ کار غیر قانونی صورت نگرفته است.

پشت پرده عوض کردن کلید در خانه کرار و سرقت دلارهایش

بهرام افشارزاده در خصوص اظهارات کرار جاسم در صفحه اینستاگرامش عنوان کرد: اجاره ملکی که در اختیار کرار قرار گرفته بود، به نام من است نه کرار. زمانی که ملکی به عنوان میهمانسرا در نظر می‌گیریم، پس از اتمام قرارداد بازیکن با باشگاه استقلال، آن را به بازیکن دیگری تحویل می‌دهیم. قرار بود کرار کلید منزلی که به او داده بودیم را تحویل ما بدهد اما این کار را نکرد.

وی افزود: از طرفی طبق تفاهم‌نامه، کرار باید فیش مالیات فصل 91-90 که ادعا کرده آن را پرداخت کرده را تحویل ما می‌داد اما نه تنها این کار را نکرد بلکه طبق استعلامی که گرفته‌ایم مالیاتش را هم پرداخت نکرده است.

سرپرست باشگاه استقلال در خصوص اینکه کرار مدعی شده وسایل او در منزلش به سرقت برده شده است، گفت: این حرف‌ها دیگر چیست؟ اجاره آن ملک به نام من و اختیار آن برعهده خودم است. وقتی کرار کلید آن خانه را تحویل نداد، 3 نفر که یکی از آنها مسئولان حراست فیزیکی، دیگری بنگاه طرف قرارداد و سومین نفر صاحبخانه بودند، قفل منزل را عوض کرده و خانه به پروپیچ بازیکن کروات استقلال دادیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.