آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
3بازدید
۰

طرح ویژه ترافیکی در جاده های استان تهران

وی با توجه به اینکه جاده کرج - چالوس تنها یک جایگاه سوخت بنزین دارد و جوابگوی نیاز مردم نیست، یادآور شد: رانندگان به طور حتم قبل از ورود به محور چالوس باک بنزین خودروهای خود را پرکنند.

فرمانده پلیس راه استان تهران گفت: با توجه به فرا رسیدن تعطیلی عید مبعث و اوج سفرهای تابستانی، طرح ویژه ترافیکی از ساعت 12 ظهر یکشنبه در جاده های این استان اجرا می شود.

سرهنگ سیدهمایون شریفی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: در اجرای این طرح 30 پایگاه ثابت و سیار پلیس راه در جاده های استان تهران مستقر شده اند.

وی ادامه داد: به کارگیری بیش از 100 تیم گشت پلیس راه و افزایش گشتهای انتظامی در صورت لزوم از دیگر تمهیدات پیش بینی شده در طرح ویژه ترافیکی است.

این مسئول بیان کرد: علاوه براین به منظور کنترل بیشتر ترافیک و پیشگیری از اتلاف وقت رانندگان و مسافران در جاده های استان تهران، با سایر نهادهای امدادی نیز هماهنگی های لازم انجام شده است.

شریفی با بیان اینکه لازم است رانندگان ضمن رعایت فاصله و حرکت در بین خطوط نکات ایمنی را در رانندگی رعایت کنند، عنوان کرد: برخی رانندگان متخلف با انحراف به چپ و تجاوز به خط عبوری مقابل موجبات اخلال، ترافیک و مسدود شدن جاده ها را فراهم می کنند که با اینگونه رانندگان نیز برخورد قاطع قانونی خواهد شد.

فرمانده پلیس راه استان تهران افزود: لازم است رانندگان هنگام ترافیک در جاده ها حوصله بیشتری داشته باشند و نباید مرتکب تخلف شده و حق دیگران را ضایع کنند.

شریفی همکاری بیشتر مسافران با پلیس را یکی از راه های موثر کنترل و نظارت دانست و خاطرنشان کرد: شهروندان هرگونه رفتار مخاطره آمیز رانندگان وسایل نقلیه عمومی را به پلیس 110 اطلاع دهند.

وی با توجه به اینکه جاده کرج - چالوس تنها یک جایگاه سوخت بنزین دارد و جوابگوی نیاز مردم نیست، یادآور شد: رانندگان به طور حتم قبل از ورود به محور چالوس باک بنزین خودروهای خود را پرکنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.