آخرین خبربازداشت ۴ نفر از اعضای شبکه موسوم به «اسماء آکادمی»
5بازدید
۰

انتقاد همسر سلحشور از انتشار عکس‌های وی

همسر فرج الله سلحشور گفت که روز گذشته عکس هایی از همسرم با وضعیت بدی که دارد در فضای مجازی منتشر شد و من و فرزندانم از این مسئله بسیار ناراحت هستیم.

انتقاد همسر سلحشور از انتشار عکس‌های وی
همسر فرج الله سلحشور گفت که روز گذشته عکس هایی از همسرم با وضعیت بدی که دارد در فضای مجازی منتشر شد و من و فرزندانم از این مسئله بسیار ناراحت هستیم.

به گزارش میزان، همسر فرج الله سلحشور در خصوص آخرین وضعیت سلحشور گفت: حال همسرم هنوز تغییری نکرده است.

وی ادامه داد: روز گذشته عکس هایی از همسرم با وضعیت بدی که دارد در فضای مجازی منتشر شد و من و فرزندانم از این مسئله بسیار ناراحت هستیم.

وی افزود: آیا خدا را خوش می آید که در چنین شرایط بدی که لوله در ریه همسر من گذاشتند و ظاهری دل خراش دارد چنین عکس های از وی به شکل مخفیانه گرفته شود و در فضای مجازی منتشر شود.

همسر سلحشور تصریح کرد: به دلیل اتفاقی که افتاده و چنین عکس هایی در فضای مجازی منتشر شده بیمارستان همسرم را ممنوع ملاقات کرده است تا چنین اتفاقی دیگر نیفتد.

وی در خصوص آخرین وضعیت سلحشور گفت: حال سلحشور خوب نیست برای تنفسش به ریه هایش لوله وصل کرده اند و پزشکان هیچ جوابی نمی دهند فقط باید بر خدا توکل کنیم و صبر کنیم تا ببینیم چه می شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.