آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
7بازدید
۱۴

یک مقام عالی‌رتبه به احمدی‏نژاد:

رحیم مشایی از معاونت اولی ریاست جمهوری عزل شود

این مقام عالی‌رتبه در این دیدار همچنین گفته است که در کابینه دولت دهم، از رحیم مشایی در هیچ پستی استفاده نشود و بدین شکل در صورت تمکین رئیس‏جمهور، به نظر می‏رسد شاهد عدم حضور مشایی در ترکیب کابینه دولت دهم باشیم.

رحیم مشایی از معاونت اولی ریاست جمهوری عزل شود
یکی از مقامات عالی‌رتبه نظام در دیدار حضوری با رئیس‏جمهور، خواستار عزل اسفندیار رحیم ‏مشایی از معاون اولی وی شد.

به گزارش «تابناک» در پی انتصاب اسفندیار رحیم مشایی، رئیس سابق سازمان میراث فرهنگی و گردشگری که در چهار سال اخیر، مطالب متعددی درباره وی مطرح شد، یک مقام عالی‌رتبه در دیدار حضوری با محمود احمدی‏نژاد، خواستار عزل رحیم مشایی شد.

یک منبع آگاه با اعلام این خبر به «تابناک» گفت: این مقام عالی‌رتبه در این دیدار همچنین گفته است که در کابینه دولت دهم، از رحیم مشایی در هیچ پستی استفاده نشود و بدین شکل در صورت تمکین رئیس‏جمهور، به نظر می‏رسد شاهد  حضور نیفتادن مشایی در ترکیب کابینه دولت دهم باشیم.

این منبع آگاه افزود: رئیس‌جمهور پس از این دیدار، این مسأله را با ناراحتی با معاون اول خود در میان گذاشته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۸ ۲۱:۰۶

ایول، آگاه و نا گاه رو خوب امدی. تابناک، پند گیر

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۸ ۲۱:۰۵

ما هنوز نفهمیدیم ما ملت محرم هستیم یا نه.لطفا به چند سوال جواب بدید :منابع آگاه یعنی کیا-لباس شخصیا یعنی کیا-مقام عالیرتبه نظام یعنی کی-راستی شفاف سازی رو کی رواج داده

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۸ ۲۱:۰۰

ایشون استعفا دادند. والسلام.

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۸ ۲۰:۵۸

حرفهای آقای احمدی نژاد با عملشان 180 درجه فرق می کند. حرف ها و کارهای ایشان به جای اینکه به ضرر اسرائیل باشد به سود آنهاست.

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۸ ۲۰:۵۶

یعنی رئیس جمهور ما این مقدار پیش بینی هم نمی توانست بکند که برای آقای مشائی همه موضع می گیرند ؟
حتما صلاحی دانسته که وی را انتخاب کرده

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۸ ۲۰:۵۶

مشایی ان روی سکه احمدی نژاد و عصاره فضایل دولت نهم است . اگر او عزل شود تکلیف رییس دولت که همه اعمال و رفتار او را تایید می کرد چه می شود؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۸ ۲۰:۵۳

اندکی صبر سحرنزدیک است.....

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۸ ۲۰:۴۹

من هم 2دقیقه پیش بااوشون صحبت کردم!

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۸ ۲۰:۴۵

در جواب دوستی که پرسیدن مقام عالی رتبه کیه؟ باید بگم که از نزدیکان اون منبع آگاه هست که خبر رو به تابناک داده و منبع آگاه هم از دوستان منابع ناآگاه مثل تابناک هست که با خبرش تابناک رو هم آگاه کرد و تابناک هم سایتی هست که اشخاص ناآگاهی مثل ما رو آگاه میکنه!
دوستان تابناکی خواهشا این رو چاپ کنید که کاربران یکبار برای همیشه توجیه بشن و دیگه در مورد مقام عالی رتبه و منبع آگاه و رسالت آگاه سازی تابناک از چاپ این اخبار سوال نکنند.

با تشکر

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۸ ۲۰:۴۲

اگر می خواست عوض کنه پس چرا انتخابش کرد؟!

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۸ ۲۰:۳۱

من می دونم مقام عالیرتبه کیه.
بگم ؟ بگم ؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۸ ۲۰:۲۸

كسي با آقاي مشايي خصومت شخصي ندارد ، بلكه رفتارها و گفتارهاي غيرمنطقي ايشان به خودش ضربه زده است . پس همان بهتر كه ديگر هيچ مقامي به وي داده نشود چون ممكن است دردسرهاي آن براي دولت و ملت ، مشكل ساز شود .

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۸ ۲۰:۲۶

مقام عالی رتبه کیه؟
دکتر اگر بخواد کوتاه بیاد با حرف رهبری ممکن و لا غیر.

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۸ ۲۰:۲۶

الکی شایعه درست نکنین،من 5 دقیقه پیش با ایشون صحبت کردم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.