آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
3بازدید
۰

جلسه نمایندگان ردصلاحیت‌شده با شورای نگهبان

جمعی از نمایندگان مجلس امروز با اعضای شورای نگهبان دیدار کردند.

جمعی از نمایندگان مجلس امروز با اعضای شورای نگهبان دیدار کردند.

به گزارش خبرآنلاین، نمایندگان مجلس نهم که صلاحیت آن ها برای حضور در انتخابات مجلس دهم از سوی هیئت نظارت رد یا عدم احراز شده بود ظهر امروز و پس از پایان جلسه علنی مجلس در تالار آینه مجلس مشروطه با نمایندگانی از شورای نگهبان دیدار و گفت وگو کردند.

در این جلسه نمایندگانی که نسبت به رد یا عدم احزار صلاحیت خود اعتراض داشتند دلایل خود را به محسن اسماعیلی و محمدرضا علیزاده دو عضو حقوقدان شورای نگهبان توضیح داده ومدارک خود را در اختیار آن ها قرار دادند.

علی لاریجانی که در سفر عراق به سر می برد پیش از سفر به عراق بر حل مشکل نمایندگان رد صلاحیت شده تاکید کرده بود.

اکثر نمایندگانی که صلاحیت آن ها برای انتخابات آتی تائید نشده و در این جلسه حضور داشتند، اعضای فراکسیون رهروان ولایت بودند.

گفتنی است؛ خبر برگزاری این جلسه را عابد فتاحی، نماینده مردم ارومیه که جزء نمایندگان رد صلاحیت شده در گفتگو با خبرآنلاین تائید و ابراز امیدواری کرد که مشکل برخی نمایندگان مجلس نهم با تدبیر رئیس مجلس، رئیس جمهور و مساعدت دبیر و اعضای شورای نگهبان حل شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.