آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
0بازدید
۰

گل‌محمدی: هم از نتیجه ناراحتم، هم ازبازیکنان تعویضی‌

سرمربی ذوب‌آهن اصفهان که تیمش با یک بازی تهاجمی در شکست دادن استقلال ناکام بود، بعد از بازی از نتیجه مساوی ابراز ناراحتی کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، یحیی گل‌محمدی در نشست خبری گفت: ما امروز شانس‌های زیادی برای رسیدن به گل داشتیم اما از نتیجه ناراحت هستم. این نتیجه چیزی نبود که برای آن زحمت کشیدیم. بازیکنان ما فشار زیادی تحمل کردند اما نتوانستند از موقعیت‌هایی که به دست آمده استفاده کنند. به نظرم استقلال فقط در ضد حملات خطرناک عمل کرد. بازیکنان ما در زدن ضربات آخر دقت لازم را نداشتند و به نظرم این مسئله طبیعی بود چون از مسابقات فاصله گرفته بودند.

وی  با اشاره به تعویض‌هایی که در این دیدار انجام داد، گفت: از تعویض‌هایی که انجام دادم به هیچ وجه راضی نیستم. بازیکنانی که به زمین رفتند زیاد تلاش نکردند و از دست آنها ناراحتم. بازیکنی که به عنوان بازیکن جانشین به زمین می‌رود باید سرشار از انرژی و دوندگی باشد تا تیمش موفق شود. نباید طوری عمل کنیم که بعداً حسرت موقعیت‌های از دست رفته را بخوریم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.