آخرین خبرمورینیو به ستایش ستاره رئال پرداخت
3بازدید
۰

توفان شن و ریزگردها امان مردم ریگان را برید

فرماندار ریگان گفت: وزش توفان شدید شن که از شب گذشته به همراه ریزگرد در این شهرستان آغاز شده، آرامش مردم را سلب کرده است.

امین باقری امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در ریگان اظهار داشت: وزش شدید توفان شن که از شب گذشته در این شهرستان آغاز شده مشکلات تنفسی برای شهروندان به وجود آورده و تاکنون بیش از 54 نفر را راهی مراکز بهداشتی درمانی ریگان کرده است.

وی بیان داشت: این توقان تاکنون موجب کاهش دید افقی در محور ترانزیتی ریگان - چابهار شده است و چند ساعتی خطوط اینترنت شهرستان را دچار اختلال کرد.

فرماندار ریگان از شن گرفتگی باغ‌های نخیلات و مزارع گندم و جو در این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: خسارت در حال برآورد است.

باقری از خسارت 500 میلیون ریالی توفان به فضای سبز شهری ریگان خبر داد و اظهار کرد: توفان موجب شکسته شدن شاخ و برگ درختان شد.

وی افزود: توفان شن همچنین موجب شن گرفتگی دهانه پل‌ها و شکسته شدن درختان کهور منحصر به‌فرد ایرانی در این شهرستان شد.

به گزارش فارس، وزش شدید توفان شن همچنان در شهرستان ریگان ادامه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.