آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
6بازدید
۰

جمعیت متخصصین و ایثارگران حامی دولت اعلام موجودیت

در آستانه دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، جمعیت متخصصین و ایثارگران حامی دولت با اعلام اسامی نامزدهای انتخاباتی خود در اصفهان اعلام موجودیت کرد.

عباس مزروعی خبر داد: در آستانه دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، جمعیت متخصصین و ایثارگران  حامی دولت با اعلام اسامی نامزدهای انتخاباتی خود در اصفهان اعلام موجودیت کرد.

عباس مزروعی حقوقدان و عضو  جمعیت متخصصین و ایثارگران با اعلام این خبر گفت: اعضای لیست «جمعیت متخصصین و ایثارگران حامی دولت» آنچنان که از نامش پیداست در نظر دارند حمایت از سیاست ها و برنامه های دولت تدبیر و امید را در راس برنامه های خود قرار دهند.

مزروعی که از وکلای صنف کشاورزان استان اصفهان در پرونده  زاینده رود است، در توضیح برخی از برنامه های «جمعیت متخصصین و ایثارگران حامی دولت» افزود: اعضای این لیست با تاکید بر حفظ محیط زیست در خطر استان، احیاء زاینده رود، افزایش اشتغال و  توسعه صنعت بخصوص صنعت توریسم برای شرکت در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اعلام موجودیت کرده اند و در نظر دارند دولت یازدهم را در راه رسیدن به اهدافش همراهی کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.