آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
0بازدید
۰

اظهارنظر کاخ سفید درباره عامل حمله به آنکارا

کاخ سفید اعلام کرد که آمریکا هنوز در مورد هویت طرف مسئول حملات آنکارا که به کشته شدن 28 تن انجامید، به قاطعیت نمی‌تواند صحبت کند.

کاخ سفید اعلام کرد که آمریکا هنوز در مورد هویت طرف مسئول حملات آنکارا که به کشته شدن 28 تن انجامید، به قاطعیت نمی‌تواند صحبت کند.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اینترنتی العهد، کاخ سفید با بیان این مطلب اعلام کرد، موضع آمریکا این است که «از کردهای سوریه بخواهد تلاش‌هایشان را بر مقابله با داعش و هدف قرار ندادن ترکیه متمرکز کنند.»

بن رودز، معاون مشاور امنیت ملی کاخ سفید و مشاور سیاست خارجی اوباما در گفت‌وگویی مطبوعاتی تصریح کرد: آمریکا به صورت مستقیم با مسئولان ترکیه در مورد حمله روز چهارشنبه در آنکارا صحبت خواهد کرد که احمد داوود اوغلو، نخست وزیر ترکیه افراد مسلح کرد را مسئول آن اعلام کرده است.

بن رودز همچنین به شدت این حمله را محکوم کرد و گفت: ما به عنوان یک دولت به صورت قاطعانه نمی‌توانیم طرف خاصی را مسئول این حمله بدانیم.

اظهارات مقامات آمریکا در این باره با واکنش داوود اوغلو روبه رو شد و نخست وزیر ترکیه از واشنگتن خواست «مواضع خود را در قبال کردها و تروریسم روشن کند.»
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.