اطلاعیه ستاد انتخابات درباره رای دادن بی سوادان

ستاد انتخابات کشور با صدور اطلاعیه‌ای تاکید کرد: مسئولان شعب اخذ رای مجاز به نوشتن رای برای افراد بی‌سواد و دارای نقص عضو نیستند.
کد خبر: ۵۷۰۷۵۹
|
۰۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۷ 26 February 2016
|
3905 بازدید
ستاد انتخابات کشور با صدور اطلاعیه‌ای تاکید کرد: مسئولان شعب اخذ رای مجاز به نوشتن رای برای افراد بی‌سواد و دارای نقص عضو نیستند.

به گزارش تسنیم، ستاد انتخابات کشور با صدور اطلاعیه‌ شماره 25 خود اعلام کرد: هموطنانی که از نعمت سواد محرومند و یا به دلیل نقص عضو قادر به نوشتن رأی خود نیستند، برای شرکت در انتخابات می توانند به همراه شخصی با سواد، به شعب اخذ رأی مراجعه و پس از انتخاب نامزد مورد نظر خود رأی دهند.

در این اطلاعیه آمده است: به اطلاع آن دسته از هموطنان عزیزی که از نعمت سواد محرومند و یا به دلیل نقص عضو قادر به نوشتن رأی خود نیستند می‌رساند که برای شرکت در انتخابات و دادن رأی می توانند به همراه شخصی با سواد از افراد خانواده و یا فردی مورد اعتماد، به شعب اخذ رأی مراجعه و پس از انتخاب نامزد مورد نظر خود، با کمک وی نام و نام خانوادگی و کد نامزد را در برگ رأی بنویسند و سپس آن را به صندوق رأی بیندازند.

ضمناً مسئولین شعب، اعم از اعضاء شعبه، نمایندگان فرماندار، ناظرین شورای نگهبان، عوامل انتظامی و نمایندگان نامزدها و بازرسین به هیچ وجه مجاز نیستند برای رأی دهندگان اقدام به نوشتن رأی نمایند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟