آخرین خبربازداشت ۴ نفر از اعضای شبکه موسوم به «اسماء آکادمی»
4بازدید
۰

دستگیری 3 نفر از کارکنان اداره شهرسازی البرز

شاکرمی گفت: سه نفر از کارکنان اداره کل راه و شهرسازی استان البرز به جرم اختلاس میلیاردی از وجوه مربوط به مسکن مهر دستگیر و روانه زندان شدند.

شاکرمی گفت: سه نفر از کارکنان اداره کل راه و شهرسازی استان البرز به جرم اختلاس میلیاردی از وجوه مربوط به مسکن مهر دستگیر و روانه زندان شدند.

حاج رضا شاکرمی درگفت وگو با خبرگزاری میزان با اشاره به دستگیری سه نفر ازکارکنان اداره کل راه و شهرسازی استان البرز اظهارکرد: این افراد بیش از یک میلیارد و 765 میلیون تومان از وجوه مربوط به مسکن مهر اختلاس کرده اند.

دادستان عمومی وانقلاب مرکز استان البرز در ادامه افزود: پس از دستگیری این افراد با تلاش دستگاه قضایی استان تاکنون 696 میلیون تومان وجوه برداشتی اعاده شده است و اقدامات مقتضی برای اعاده سایر مبالغ نیز ادامه دارد.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.