آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
1بازدید
۰

بررسی تعرفه‌های درمان سال 95 طی دو هفته آینده

مدیرکل دفتر بیمه‌های سلامت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه به احتمال زیاد شصت و دومین جلسه شورای عالی بیمه تا پایان سال تشکیل می‌شود، گفت: سرانه و تعرفه‌های درمان سال 95 در دستور کار این جلسه قرار دارد.

به گزارش ایسنا، امیر مجلسی در پاسخ به پرسشی پیرامون برگزاری جلسه شورای عالی بیمه برای تعیین تعرفه‌های درمان سال 95، اظهار کرد: با توجه به اینکه به روزهای پایانی سال نزدیک می‌شویم و در قانون تاکید شده است تعرفه‌های هر سال باید سال قبل آماده شوند، بنابراین شصت و دومین جلسه شورای عالی به احتمال زیاد تا قبل از سال نو برگزار می‌شود.

وی افزود: معمولا پوشش بیمه‌ای خدمات و داروهای جدید و همچنین تعرفه‌ها و سرانه درمان در جلسات شورای عالی بیمه بررسی می‌شوند که باید دید با توجه به سیاست‌های دولت اولویت طرح موضوعات در جلسات آتی چگونه خواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.