آخرین خبرفوری‌ترین هدف ما خاتمه جنگ با ایران است
1بازدید
۲۴

جوادی: باید فاتحه سازمان محیط زیست را خواند

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست درباره طرح مجلس درخصوص ادغام وزارت کشاورزی و سازمان محیط زیست گفت: با اجرای این طرح باید فاتحه سازمان محیط زیست را خواند.

به گزارش شبكه خبر به نقل از ایرنا، فاطمه واعظ جوادی معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاكید كرد، باید بخش حاکمیتی سازمان استاندارد و همچنین حوزه سازمان مراتع و جنگل‌ها نیز به سازمان حفاظت محیط زیست ملحق شود، نه اینکه این سازمان به معاونت یک وزارتخانه بدل شود.

وی گفت:‌ رئیس جمهور همواره حامی محیط زیست در کشور بوده و هیچ گاه این سازمان در دولت نهم تحت فشار برای پذیرش طرح و مصوبه‌ای نبوده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۹ ۱۲:۲۵

سازمان محیط زیست امروز مستقل است وضعیت محیط زیست کشور خراب است اگر با وزارت جهاد کشاورزی ادغام شود چه میشود. البته پیشنهاد من این است که با وزارت راه و ترابری ادغام شود چون در امر آسفالت کوههای ایران بسیار فعال عمل کردند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۹ ۱۲:۱۲

چرا چنین سازمان مقتدری را از بین می برن حالا که نه دریاچه ای خشک می شه نه گرد قباری مردم را در بر می گیره آخه چرا ؟؟؟؟
تازه دیگه زنها را در کدام قسمت دولت جا بدیم که نگن به زنها توجه نمی شه

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۹ ۱۱:۳۲

بله ديگه، اونقدر كارنامه اين خانم در اين پست درخشانه كه نتايجش به تهران هم رسيده!!!!!اين سازمان از همون روزي كه ايشون اومد سركار از دست رفت!!!عماد

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۹ ۱۰:۴۰

بنده با نظر همسرآقای الهام درموردعدم بکارگیری خانم ها موافق نیستم اما این خانم حقیقتاً توان اجرایی برای منصبی به این اهمیت را ندارد ایشان درحد یک مدیر اداره در کرج هستند ونه حتی تهران

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۹ ۱۰:۳۲

به نظربنده این سازمان درهرساختاری نیاز به مدیریتی قوی دارد مدیری که باگذشت بالغ بر1.5 سال از ورود ریزغبارات مخل سلامتی آسایش وزندگی مردم تازه ادعای قرارمذاکره مجدد با استاندار یک آستان عراقی موجدغباررا مطرح می کند حقیقتاً ضعف اجرایی شدید خودوهمکارانش را به نمایش می گذارد فاتحه این سازمان را قبلاًبا انتصاب ایشان خوانده اند ونیازی به مجلس ترحیم دیگری وجود ندارد

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۹ ۱۰:۱۸

از سازمان كه خيري نرسيد اتفاقا" شايد با اين تغيير فرجي شود

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۹ ۰۹:۵۷

سازمان محيط زيست قطعا بايستي تغيير ساختار بدهد خصوصا به علت تلاقي وظايف با ساير سازمانهاي نظير وزارت جهاد كشاورزي و نيرو و سازمان بنادر و دريانوردي و ... . بهتر است اين سازمان تنها وظيفه نظارتي داشته باشد و وظيفه اجرايي موضوعات مختلف به نهادهاي مربوطه واگذار شود

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۹ ۰۹:۴۳

خانم جوادی از محدود شدن اختیاراتشان ناراحتند یا دلشان برای محیط زیست کشور میسوزد ، ولی فکر کنم بیشتر به فکر محیط زیست هستند چون همگی دیدیم بعد از رسیدن گردوغبار به تهران سریعا به تکاپو افتادند وبه عراق رفته وهمه مشکلات در این زمینه را حل و فصل نمودند و اثری هم دیگه از گردوغبار وجود ندارد !!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۹ ۰۹:۰۷

در زمينه آلودگي صوتي ايشان چه كار كردند سر و صداي ماشين ها و نوارهاي كذايي چي ؟!

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۹ ۰۸:۴۷

فاتحه این سازمان رو چهار سال پیش خوندیم. شما نگران شغل بعدی خودت باش!

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۹ ۰۸:۴۱

مدتهاست كه فاتحه سازمان محيط زيست خوانده شده است شايد با اين تغييرات دوباره متولد و به رسالت خود جامه عمل بپوشاند

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۹ ۰۸:۴۰

اشکال ندارد! قبلا با حضور خانم جوادی فاتحه اش خوانده شده بود. حالا یک فاتحه دیگر هم می خوانیم!

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۹ ۰۸:۲۸

به این خانم بگید در این چهار سال مسولیت چه کرده اید که حالا دغدغه دارید

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۹ ۰۸:۲۸

حمایت ایشان منجر به خشک شدن بسیاری از تالاب های ایران شد!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۹ ۰۸:۲۶

عملكرد ضعيف ايشان در اين 4 ساله موجب اتخاذ اين تصميم توسط مجلس گرديده و ايشان به جاي پاسخگويي به فرافكنيي مي پردازند

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۹ ۰۸:۲۳

همين الان هم با رياست خانم جوادي فاتحه محيط زيست خوانده شده است توجه ايشان را به عکس هاي گرفته شده توسط ماهواره ها از شمال کشور را در ساليان گذشته و حال جلب مي کنم.

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۹ ۰۸:۱۲

اميدواريم نمايندگان واقعي مردم اين طرح و طرحهاي مشابه را مظرح نفرمايند.

سازمان محيط زيست ميبايستي مستقل باشد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۹ ۰۷:۵۹

از زمانی که خانم جوادی ریس این سازمان شده ،بر اساس امار های بین المللی 14 پله سازمان سقوط کرده . پس فاتحه مع الصلوات.،

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۹ ۰۰:۰۵

خانم جوادی سالهاست که سالگرد سازمان محیط زیست میاد و میره، مثل اینکه به شما تازه خبر دادند
آسفالت دماوند، جاده در گلستان، خط BRT در خیابان ولیعصر، ساخت و سازهای بدون مجوز در ارتفاعات تهران، . . .
مقصر روابط عمومی سازمانه که آگهی های ترحیم رو جلوی چشم مدیر نمیزنه
فاتحه

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۸ ۲۳:۰۸

اگر خیلی به فکر محیط زیست بودی نمیگذاشتید وضعیت آلایندگی خودرو هایمان این باشد. نباشید حداقل خیالمان راحت است که سازمان محیط زیست نداریم.

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۸ ۲۱:۰۰

البته الان هم همچین خبری نبود. فقط بودجه هنگفت خرج می شد و محیط زیست کشور در حال تخریب

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۸ ۲۰:۲۷

فاتحه سازمان محیط زیست تقریبا چهار سال است خوانده شده است. من یکی از شهروندان تهران هستم که نزدیک به شش سال است که تقریبا هر روز صبح زود از فضای پارک پردیسان استفاده میکنم. این پارک که در شمال غرب تهران در قسمت جنوب بزرگرا همت و غرب بزرگراه شیخ فضل الله واقع است، مقر سازمان فوق الذکر است و تنها پارکی است که از سیطره شهرداری تهران خارج است.
من بیش از این صحبت نمیکنم، فقط به شما خبرنگاران واگذار میکنم که سری به انجا زده از بهره برداران صبحگاهی که نه برای تفرج بلکه برای نرمش و دویدن و پیاده روی به این پارک سرمیزنند سوال کنید و بخواهید که وضعیت پارک با سالهای قبل از جلوس سرکار خانم دکتر جوادی در این پارک به عنوان رییس سازمان و وضعیت حاضرش را مقایسه کنند. من که دل پردردی دارم. برای مثال به درب شمال غربی آن در مدخل بزرگراه یادگار سربزنید وضعیت اسفناک پارک را دریابید. هنگامی که وارد میشوید وضعیت اسفناک پرندگان و دیگر حیواناتی را که درانجا در قفس کرده اند میبینید. لطفا شما به عنوان یک خبرنگار بیطرف گزارشی تهیه کنید من به عنوان شهروند تهرانی به شما اطمینان دارم.
خدا نگهدار و پشت و پناهتان باشد

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۸ ۲۰:۰۹

حالا که این دو از هم جدا هستند چه کار برای محیط زیست شده .فاتحه اش خیلی وقت است که خوانده شده .شما نگران چیز دیگری هستید .زیاد نگران نباشید .اینجا نشد یه جای دیگه .

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۸ ۱۹:۵۶

فعلا که کارمون شده فاتحه خونی برای این و اون یه فاتحه هم واسه محیط زیست می خونیم ، کلکسیون خیرات فاتحه مون تکمیل بشه.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.