وین رونی در اولدترافورد 100 گله شد

کد خبر: ۵۹۰۲۵۱
|
۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۱ 18 May 2016
|
3133 بازدید
وین رونی صدمین گل خود را در اولترافورد به ثمر رساند.
به گزارش تابناک ورزشی، شیاطین سرخ در آخرین دیدار لیگ برتر انگلیس و در دیداری عقب افتاده توانستند با حساب سه بر یک بورنموث را شکست دهند.

در این دیدار وین رونی 43، مارکوس رشفورد 74 و اشلی یانگ 87 برای منچستریونایتد گلزنی کردند و کریس اسمالینگ هم در دقیقه 91 به اشتباه دروازه خودی را باز کرد. با این نتیجه،‌ یونایتدها در جدول رده بندی 66 امتیازی شدند و به دلیل تفاضل گل کمتر نسبت به منچسترسیتی راهی لیگ اروپا شده و از رسیدن به لیگ قهرمانان اروپا بازماندند.

وین رونی با گلی که در این دیدار وارد دروازه حریف کرد، تعداد گل‌هایش در ورزشگاه خانگی منچستریونایتد را به 100 رساند. فقط تیری آنری است که در یک ورزشگاه بیشتر از کاپیتان یونایتدها گلزنی کرده است. آنری در ورزشگاه هایبوری (ورزشگاه پیشین آرسنال) 114 بار دروازه حریفان را باز کرده بود.


اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟