آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
1بازدید
۰

جزئیات انفجار صبح امروز در تهرانپارس

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با تکذیب وقوع بمب‌گذاری در محله تهرانپارس تهران اعلام کرد که انفجار صبح امروز در این منطقه در پی انفجار مواد محترقه دست‌ساز بوده است.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با تکذیب وقوع بمب‌گذاری در محله تهرانپارس تهران اعلام کرد که انفجار صبح امروز در این منطقه در پی انفجار مواد محترقه دست‌ساز بوده است.

به گزارش ایسنا سردار ساجدی‌نیا دراین‌باره گفت:‌ در ساعت 10:12 صبح امروز انفجاری در محدوده منطقه تهرانپارس، در شرق تهران اتفاق افتاد که بلافاصله نیروهای پلیس و واحدهای امدادی در محل حاضر شدند و پس از بررسی مشخص شد جوان 25 ساله ای که مشغول جمع آوری مواد بازیافتی سطل زباله بود، متوجه بسته ای شده و قصد بیرون آوردن آن را داشت اما ناگهان بسته مذکور منفجر و به مجروحیت جوان از ناحیه دست و صورت منجر شده است.

وی با بیان اینکه به دنبال این موضوع کارشناسان چک و خنثی سازی پلیس، بلافاصله در محل حاضر و نسبت به بررسی حادثه اقدام کردند، گفت: در بررسی های فنی مشخص شد مواد استفاده شده شامل مواد محترقه دست ساز بوده و هیچ گونه اثری از وجود مواد منفجره در بسته مذکور دیده نمی شود.

رییس پلیس تهران بزرگ با توصیه به شهروندان در خصوص عدم نگهداری مواد محترقه و خطرساز در منزل، گفت: شهروندان در نظر داشته باشند که نگهداری مواد محترقه، خطرناک بوده و امکان بروز حادثه در هر لحظه وجود دارد و بر همین اساس از شهروندان درخواست می شود در صورت وجود مواد محترقه در منزل و محل کار، موارد را به مرکز فوریت های پلیسی 110 اطلاع دهند تا مأموران چک و خنثی سازی پلیس پایتخت نسبت به جمع آوری آن اقدام کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.