آخرین خبرضربه سنگین به ترامپ و جمهوری‌خواهان
1بازدید

منواکسید زغال جان مرد ۳۷ ساله را گرفت

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی آذربایجان‌شرقی گفت: یک باغبان ۳۷ ساله به دنبال سوزاندن زغال چوب در داخل خانه و تنفس منواکسید، مرگ خود را رقم زد.

به گزارش آرمان، حبیب حسینقلی‌زاده اظهارکرد: مقارن ظهر پنجشنبه روز به دنبال اعلام گزارشی با اپراتوری ۱۱۵ بستان آباد، پایگاه اورژانس شیبلی به محل حادثه در منطقه قوری گل اعزام شد.

 وی افزود: با بررسی تکنسین‌های اعزامی و رسیدگی به وضیعت موجود ، فوت مرد ۳۷ ساله محرز شد .

 حسینقلی‌زاده گفت: این مرد باغبان که برای گرم کردن خود در شب گذشته از زغال چوب استفاده کرده بود، با افزایش میزان مونواکسیدکربن در محل با کاهش هوشیاری مواجه شده و جان خود را از دست داده است .

 وی ادامه داد: مسمومیت با مونواکسید کربن می‌تواند طیف وسیعی از علائم را شامل می‌شود که می توان به درد، ضعف جسمانی، سرگیجه و بی‌قراری، تهوع و استفراغ، خمیازه کشیدن بیش از حد، کاهش دید و حالت خواب آلودگی شدید، کسلی، خستگی و کاهش قدرت عضلانی اشاره کرد.

 حسینقلی‌زاده گفت: چنانچه افراد در این مرحله متوجه چنین علائمی شدند، با خارج شدن از فضای آلوده می‌توانند از پیشرفت مسمومیت پیشگیری کنند و محیط‌های بسته‌ای همچون حمام خیلی زود افراد را به سمت کاهش هوشیاری و مرگ می‌برد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.