آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ تسخیر لانه جاسوسی
1بازدید
۰

بیش از ۵۰۰۰ کارگر در استان زنجان بیکار شدند

مدیرکل کار و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: آمار کارگران اخراجی و بیکار شده در سال گذشته در این استان، ۵ هزار و ۲۳۰ نفر بوده است.
بیش از ۵۰۰۰ کارگر در استان زنجان بیکار شدند

به گزارش ایلنا، «احمد غریوی» شامگاه پنجشنبه در بین خبرنگاران با بیان اینکه در طول سال گذشته ۸ هزار و ۶۰۰ نفر کارجو در دفا‌تر کاریابی استان ثبت نام کرده‌اند، اظهار کرد: از این تعداد ۲ هزار نفر به واحدهای تولیدی و صنعتی استان برای آغاز فعالیت کاری معرفی شده‌اند.

وی با بیان اینکه در طول سال گذشته بر اساس آمارهای غیر رسمی ۴ هزار و ۵۰۰ هزار نفر در واحدهای تولیدی و صنعتی استان زنجان در طول سال گذشته مشغول به ‌کار شده‌اند، افزود: آمار کارگران اخراجی و بیکار شده در سال گذشته، ۵ هزار و ۲۳۰ نفر بوده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان با اشاره به تشکیل ۵ هزار و ۲۳۰ فقره پرونده رسیدگی از سوی کارگران و شاغلان واحدهای تولیدی و صنعتی گفت: از این میزان ۴ هزار فقره پرونده مربوط به اخراج کارگران بوده است

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.