آخرین خبرپزشکیان: شخصاً دغدغه دارم که برق مورد نیاز زنجیره تولید قطع نشود
0بازدید
۰

مهمانان عید فطر رامبد جوان مشخص شدند

در روزهای پایانی ماه مبارک رمضان، «خندوانه» برنامه ویژه ای برای عید فطر و آخر هفته در نظر گرفته است.

رامبد جوان اعلام کرد دکور برنامه «خندوانه» به زودی تغییر می‌کند.
 
به گزارش تسنیم، در روزهای پایانی ماه مبارک رمضان، «خندوانه» برنامه ویژه ای برای عید فطر و آخر هفته در نظر گرفته است. در این شبهای ویژه، «خندوانه» هر شب میزبان یکی از چهره های مشهور در حوزه سینما، ورزش و موسیقی است.

هدایت هاشمی، کتایون ریاحی و سردار آزمون مهمانانی هستند که در این شبها به خندوانه آمده اند. علاوه بر این، گروه های موسیقی مختلفی نیز به مناسبت عید فطر در استدیوی خندوانه اجرا خواهند داشت. حضور کمدین ها و البته جناب خان نیز در این هفته پر رنگ خواهد بود.

رامبد جوان در برنامه «خندوانه» گفت: دکور بزرگ مارا از تماشاچی دور کرده و این مهم‌ترین دلیلی است که می‌خواهیم تغییر دکور دهیم و فضا را کوچکتر کنیم.

رامبد جوان پیش از این نیز درباره تغییرات در «خندوانه» صحبت کرده بود. به نظر می‌رسد این تغییرات قرار است از دکور برنامه «خندوانه» شروع شود و با کوچک کردن آن، فضای صمیمی فصل‌های قبل به برنامه بازگردد.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.