آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
3بازدید
۰

هفته سوم بوندس‌ليگا آلمان؛

قهرمان در خانه برابر هامبورگ زانو زد

در ديداري ديگر وردربرمن با نتيجه 3 بر صفر بر بروسيامونشن‌گلادباخ غلبه كرد. در اين جدال كه پايان‌بخش ناكامي‌هاي وردربرمن در فصل جاري بود، كلاديو پيزارو، مهاجم بازگشته به برمني‌ها، در دقايق 21 و 38 دو گل زد و گل سوم نيز توسط نالدو به دست آمد.

قهرمان فصل قبل فوتبال باشگاهي آلمان (بوندس‌ليگا) مقابل هامبورگ تسليم شد.

به گزارش فارس، ولفسبورگ كه يكشنبه شب در آخرين سري از مسابقات هفته سوم در ورزشگاه فولكس‌واگن‌آره‌نا به استقبال از بندرنشينان هامبورگ رفت، با نتيجه 4 بر 2 شكست را پذيرا شد.

در اين ديدار كه اشكان دژاگه،‌ بازيكن ايراني ولفسبورگ از دقيقه 82 به جاي گنتر به ميدان آمد، ميزبان در دقايق 52 و 56 توسط ميسموويچ و مارتينز به گل رسيد. در نقطه مقابل هامبورگ در دقيقه 3 توسط گوئرو ، اليا 7، ملادن پتريچ 75 و روميو كاستلن 90 گلزني كرد تا از اين بازي خارج از خانه سه امتياز ارزشمند با خود به ارمغان ببرد.

در ديداري ديگر وردربرمن با نتيجه 3 بر صفر بر بروسيامونشن‌گلادباخ غلبه كرد. در اين جدال كه پايان‌بخش ناكامي‌هاي وردربرمن در فصل جاري بود، كلاديو پيزارو، مهاجم بازگشته به برمني‌ها، در دقايق 21 و 38 دو گل زد و گل سوم نيز توسط نالدو به دست آمد.

در آخرين بازي نيز بوخوم در حالي كه وحيد هاشميان، مهاجم ايراني خود را به خاطر مصدوميت در اختيار نداشت، با تك گل دقيقه 47 يحيي عنتر بر هرتابرلين پيروز شد.

با انجام مسابقات اين هفته تيم بايرلوركوزن با 7 امتياز صدرنشين شد و هامبورگ و شالكه با همين تعداد امتياز و ميانگين گل ضعيف‌تر، در مرتبه دوم و سوم قرار گرفتند.

*جدول رده‌بندي:
1 - بايرلوركوزن 7 امتياز
2 - هامبورگ 7 امتياز
3 - شالكه 7 امتياز
4 - ولفسبورگ 6 امتياز
5 - ماينس 5 امتياز

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.