آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
3بازدید
۱۷

نقشه شوم پراید شیشه دودی برای دختران

۲ پسر جوان سوار بر پرایدشیشه دودی زنان و دختران را شکار و قربانی نقشه شوم خود می‌کردند.

 ۲ پسر جوان سوار بر پرایدشیشه دودی زنان و دختران را شکار و قربانی نقشه شوم خود می‌کردند.

به گزارش همشهری آنلاین، یکی از قربانیان این باند زن جوانی بود که اول مردادماه به اداره پلیس رفت و از آنها شکایت کرد. او گفت: به‌عنوان مسافر سوار خودروی پرایدی شدم که شیشه‌های دودی داشت. اما در بین راه سرنشینان خودرو با چاقو تهدیدم کردند و پس از انتقال من به محلی خلوت، مرا مورد آزار و اذیت قرار دادند. با اطلاعاتی که شاکی در اختیار پلیس قرار داده بود و انجام تحقیقات تخصصی، خودروی مورد نظر شناسایی و هر دو سرنشین آن دستگیر شدند.

متهمان به دستور قاضی مرشدلو، بازپرس جنایی تهران دراختیار مأموران اداره شانزدهم پلیس آگاهی قرار گرفتند. در ادامه مأموران یک انگشتر زنانه از داخل خودروی متهمان کشف کردند که این نشان می‌داد آنها، با این شگرد زنان ودختران دیگری را به دام انداخته‌اند. حدس پلیس درست از آب در آمد و مشخص شد که سرنشینان پراید شیشه دودی، در شعبه پنجم دادسرای ویژه سرقت پرونده مشابهی دارند. دومین شاکی دختر جوانی بود که به‌عنوان مسافر سوار خودروی متهمان شده و آنها با تهدید چاقو اموالش را به سرقت برده و او را تسلیم نیت‌های شیطانی خود کرده بودند.

به گزارش همشهری، از آنجا که احتمال می‌رود سرنشینان پراید شیشه دودی، افراد دیگری را با این شگرد به دام انداختند، شاکیان احتمالی می‌توانند برای شکایت به دادسرای امور جنایی تهران یا اداره شانزدهم پلیس آگاهی پایتخت مراجعه کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۱۱ ۱۴:۰۲

آخه آدم عاقل سوارپراید شخصی شیشه دودی میشه؟؟؟ ایناچقدرنترس بودند.

محمد۱۳۹۵/۰۵/۱۱ ۱۳:۲۳

چرا عکسهای آنان را نمیگذارند تا مردم ستمدیده زودتر شکایت کنند

مجتبی۱۳۹۵/۰۵/۱۱ ۱۱:۰۰

دودی کردن شیشه خودرو جهت جلوگیری از تابش نور آفتاب و گرم نشدن داخل خودرو خیلی خوبه ولی مشکل اصلی اینجاست که خانوما خیلی مواقع سوار تاکسی نمیشن من که مردم وقتی ببینم یه ماشین شیشه دودی به عنوان مسافر کش برام توقف کنه سوار نمیشم نمیدونم این خانوم چه فکری کرده که سوار شده اتفاقا همین دیروز توی یه خیابون فرعی و پرت دیدم یه دختر جوان سوار یه پراید شد که سه تا مرد توش بودن همون موقع به دوستم گفتم ببین سوار شد اون پراید حتی آژانس هم نبود و سوال اینجاست چرا با این همه مواردی که پلیس اعلام میکنه باز هم خانوم ها سوار خودرو شخصی یه فرد میشن که گاها حتی شیشه دودی داره و چند مرد هم داخلش هستن؟؟؟!!!

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۱۱ ۱۰:۴۸

من نمی دونم چرا پلیس جلوی خودروهای شیشه دودی را نمیگیره؟
با این شیشه های دودی باب جدیدی برای زورگیری و.... باز شده و این موارد داره از قبل بیشتر میشه

رک گو۱۳۹۵/۰۵/۱۱ ۱۰:۴۳

سوالم اینه که اگر پرونده مشابهی داشتند پس چرا بازم آزاد بودند؟؟؟

امیر رضا۱۳۹۵/۰۵/۱۱ ۱۰:۳۹

تنها راه جلوگیری از این اعمال وقیحانه و زشت برخورد شدید قضایی و اطلاع رسانی مکرر به مردم و کل جامعه است باید آنچنان وحشتی در دل این افراد ایجاد کرد که حتی با فکر کردن به مزاحمت و تجاوز به نوامیس دچار ایست قلبی شوند . به نظر من این افراد از داعشیها هم جرمشان سنگین تر است .

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۱۱ ۱۰:۳۵

اجرائ احکام اسلام در ازدواج واقتصاد واشتغال وحدود الهی راهکار مناسب برای رهایی از این معضلات

بابک۱۳۹۵/۰۵/۱۱ ۰۹:۴۲

با سلام
لا اقل یک عکس از پراید شیشه دودی می گذاشتین تا مردم ببینند.
در ضمن طبق قانون دودی کردن شیشه خودروهای شخصی ممنوع بوده ولی با این وجود روز به روز به تعداد شیشه دودی های شخصی اضافه میشه و پلیس هم کمترین برخورد رو داره خواهشمند است مسئولین امر رسیدگی بفرمایند.!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۱۱ ۰۹:۱۴

اینها رو به جرم حماقت هم باید محاکمه کرد

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۱۱ ۰۹:۰۰

آقا جان چه ربطی به شیشه دودی داره؟ منم ماشینم شیشه اش دودیه یعنی مزاحم نوامیس مردم هستم؟ شیشه دودی چه ایراد و اشکالی داره؟ تو همه دنیا هست. هیچکسم کاری نداره. تو ایران شده خلاف.

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۱۱ ۰۸:۴۱

فقط اعدام

منتقد۱۳۹۵/۰۵/۱۱ ۰۷:۵۲

نیروی انتظامی و مسئولین قضایی به شدت تمام برخورد کنن متاسفانه الان میرن زندان بعد از چند ماه دوباره برمیگردن و به اعمال کثیف خود ادامه میدن

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۱۱ ۰۷:۴۹

قاعدتا همین دو شکایت هم باید برای اعدامشان کافی باشد

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۱۱ ۰۳:۳۱

اعدام سريع

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۱۱ ۰۰:۵۴

حالا از فردا دوباره به شیشه دودی گیر میدن

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۱۱ ۱۰:۲۳

باید گیر بدن چون ناموس مردم درمعرض خطر قرار نگیره .

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۱۱ ۰۰:۴۰

در جایی که از این قبیل جنایتها مدام تکرار می شود چرا باید اجازه داد که شیشه ماشینها دودی ویا تیره باشد.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.